Aziatisch buffet

P.p.19.50

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Beschrijving

Japanse gerechten in dit Aziatische buffet:
• Bouillon met verse visballetjes en lente ui
• Sushi

Indiase gerechten in dit Aziatische buffet:
• Chiristas Ghassi – pittige varkensvlees curry uit Goa
• Andyachi Surli – omelet gevuld met champignons

Indische gerechten in dit Aziatische buffet:
• Nasi goreng
• Rendang rundvlees

Chinese gerechten in dit Aziatische buffet:
• Witte rijst
• Foe yong hai

Thaise gerechten in dit Aziatische buffet:
• Gai pad prik haeng – kip met rode pepers en pinda’s
• Pad thai – gebakken mie met garnalen en kip

Extra informatie

Inclusief de benodigde serveer- en buffetmaterialen per persoon. Indien u meer couverts wenst kunt u deze los bijbestellen.

Wij bereiden dit buffet vanaf 25 personen.
Minder personen? Vraag naar de mogelijkheden en de prijs op maat.

Diëten? Allergieën? Geef dit tijdig en gedetailleerd aan. Wij zullen in overleg met de keuken doorgeven wat de eventuele mogelijkheden zijn of welke gerechten hierop aangepast kunnen worden en wat hiervan de eventuele meerprijs is.

Aziatisch buffet

Kunt u geen keuze maken uit de verschillende Aziatische keukens? Het Aziatisch buffet combineert meerdere lekkere keukens uit het verre oosten. Zo vindt u binnen dit buffet Japanse, Indiase, Indische, Chinese en Thaise gerechten. Heeft u binnenkort een feest of evenement gepland staan? Wilt u uw gasten hierbij lekker Oosters eten voorzetten? Wellicht is een Aziatisch buffet dan een goed idee.

De Aziatische gerechten binnen dit buffet

Met het Aziatisch buffet heeft u een mooie variatie aan lekker eten waar uw gasten uit kunnen kiezen. De Japanse gerechten in dit buffet zijn een bouillon met verse visballetjes en heerlijke sushi. Uit de Indiase keuken heeft u een pittige varkensvlees curry en een gevulde omelet. U heeft een nasi goreng en rendang uit de Indische keuken. De chinese gerechten zijn witte rijst en foe yong hai. Het buffet wordt compleet gemaakt met de Thaise gerechten. Dit zijn kip met rode pepers en pad thai. Met zoveel keuze zullen alle gasten kunnen genieten van een lekkere maaltijd.

Een Aziatisch buffet op locatie

Bovenstaand Aziatisch buffet komen wij gewoon bij u aan huis of andere locatie bezorgen. Het bestellen van een buffet bij Lumineux biedt veel gemak. U hoeft enkel een keuze voor een buffet te maken en door te geven hoeveel personen er mee eten. Wij komen vervolgens op de afgesproken dag het buffet bij u op locatie brengen. Alle buffet- en serveermaterialen, borden en bestek nemen we dan direct ook voor u mee. Het buffet wordt dan ook meteen voor u uitgezet. Op deze manier heeft u er geen omkijken meer naar. Alle spullen mogen ook vies weer mee retour, want de afwas doen wij ook voor u!

Aziatisch buffet bestellen

Gaat uw voorkeur uit naar een Aziatisch buffet voor op uw evenement? Wij verzorgen de catering graag voor u. Zijn er nog allergieën of speciale wensen waar wij rekening mee moeten houden? Geeft u dit dan gedetailleerd en tijdig door zodat we op zoek kunnen naar een goede oplossing. Wij komen het Aziatisch buffet bij u bezorgen vanaf 25 personen.

Heeft u ook hier aan gedacht?