Bar foodtruck

Bent u op zoek naar een unieke mobiele bar voor op uw feest? Bij Lumineux beschikken we over een echte eyecatcher! Onze rollende bar foodtruck zal zeker een aanwinst zijn voor uw feest of evenement.

Rollende bar foodtruck op locatie

Op elk feest of evenement is het belangrijk dat uw gasten wat te drinken kunnen bestellen. Wilt u uw gasten naast een lekker koud drankje ook nog een stukje beleving bieden? Dan is het huren van een bar foodtruck een goed idee. Zo kunnen uw gasten genieten van een koud vers getapt biertje, een mooi glas wijn en diverse frisdranken en sappen. Ook creëert u met de bartruck direct een stukje sfeer en gezelligheid. Verras uw gasten door ze te laten genieten van een heerlijk drankje uit een mooie bartruck  en dit allemaal gewoon in uw eigen achtertuin of op een door u gekozen andere locatie.

Arrangementen bij de rollende bar truck 

Bij Lumineux zijn er veel mogelijkheden om uw gasten van dranken te voorzien vanuit een bar foodtruck. Of u nu kiest voor frisdrank, bier en wijn of dit wellicht aan wenst te vullen met fruitwater of sterke dranken of cocktails. Er is een hoop mogelijk. Het rollende bartruckmenu is op aanvraag en afhankelijk van het aantal personen en de tijdsduur samen te stellen. We kunnen vanuit de rollende bartruck dranken naar wens serveren zoals diverse biersoorten van de tap, wijn, frisdrank en fruitwater. Indien u dit wenst is het ook aan te vullen met sterke dranken of misschien wenst u ook wel cocktails te serveren? Vraag een offerte aan met uw wensen en we sturen u graag een passende offerte toe.

Bartruck op uw feest

Wenst u een bartruck te huren om uw feest helemaal compleet te maken? Indien u een bartruck wilt huren voor uw feest geldt hierbij altijd dat deze wordt geleverd inclusief personeel, barmaterialen en de benodigde serveermaterialen per persoon. Er zijn op locatie wel een aantal zaken benodigd voor de bartruck. Denkt u hierbij aan de beschikbare ruimte die er nodig is voor de foodtruck, stroomvoorziening en een wateraansluiting.

Rollende bar truck huren bij Lumineux

Wilt u deze mooie mobiele bar op uw feest laten voorrijden? De prijs voor de bartruck is afhankelijk van het aantal personen, de tijdsduur en het arrangement dat u kiest. Mocht u nog vragen hebben of een offerte op maat willen ontvangen, neem dan gerust contact met ons op.

Alle foodtrucks van Lumineux

Naast de bar foodtruck biedt Lumineux nog meer soorten foodtrucks aan om uw feest compleet en geslaagd te maken. Ontdek ons volledige aanbod foodtrucks hier.

Koffie foodtrucks | Italiaanse foodtrucks | Hamburger foodtrucks | Friet fietsen | Pannenkoeken & poffertjes foodtrucks | Foodfietsen | Bruiloft foodtrucks | IJs foodtruck | Alle foodtrucks