Contact

Lumineux
Ravenswade 220
3439 LD Nieuwegein

Telefoon
030 - 27 41 609
Maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00uur.

Email
info@lumineux.nl

Wij bieden uw volledige bedrijfsborrel

Zakelijke events als een bedrijfsborrel moeten u geen onnodige stress opleveren. Uit ervaring weten wij dat dit in werkelijkheid vaak anders is. Om u dit te besparen is het aan te raden de organisatie uit handen te geven. Bijvoorbeeld aan de experts van Lumineux. Al jaren organiseren wij de meest uiteenlopende bedrijfsborrels in diverse thema’s en met specifieke wensen. Het voordeel is dat wanneer u de organisatie aan ons overlaat, ook echt de gehele borrel voor u wordt geregeld. Denk hierbij niet alleen aan catering, maar ook aankleding en passend amusement. Lumineux heeft namelijk alles voor uw bedrijfsborrel onder één dak.

Meer dan een borrel

Van goede catering kunt u zeker zijn wanneer u uw bedrijfsborrel door Lumineux laat verzorgen. Wij voorzien u graag van de mooiste wijnen, fijne bieren en de lekkerste frisdranken. Vanzelfsprekend kunt u kiezen voor passende hapjes. Dit kunt u bij ons zo uitgebreid serveren als u wilt. Denk aan een gevarieerde borrelplank tot geheel verzorgde buffetten en foodtrucks. Verwen ze bijvoorbeeld met een heerlijke barbecue. Een bedrijfsborrel is allang niet meer alleen een hapje en een drankje. Het gaat om het totaalplaatje dat u uw gasten biedt. Daarbij hoort dan ook de aankleding, goede muziek en desgewenst amusement. Alle werkzaamheden tijdens uw bedrijfsborrel kunt u overlaten aan onze medewerkers. Van professionele gastheren en -dames tot garderobemedewerkers en van koks tot beveiliging. Ze staan voor u klaar om uw feest tot een succes te maken. Zeker weten dat iemand alle touwtjes in handen heeft tijdens uw borrel? Dan staat onze partymanager paraat. U kunt met gerust hart proosten op uw onderneming.

Vraag uw offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan om te zien wat wij voor u kunnen betekenen. Dit doet u eenvoudig online. Hier kunt u uw gegevens en wensen achterlaten, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Wellicht zien wij u dan tijdens uw geslaagde bedrijfsborrel!

Offerte aanvragen

Totale ontzorging

  • Informatie over evenement

  • Hoe meer informatie wij hebben, hoe beter wij u kunnen helpen om uw evenement een succes te maken.