Contact

Lumineux
Ravenswade 220
3439 LD Nieuwegein

Telefoon
030 - 27 41 609
Maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00uur.

Email
info@lumineux.nl

Beleving op de beurs

Stands, hapjes en drankjes. Zo zag een beurs er jaren geleden uit. De stands, hapjes en drankjes zijn er nog steeds, alleen een beurs is tegenwoordig veel meer dan dat. Het draait steeds meer om de beleving. Hierbij horen onder andere licht, geluid en entertainment. Hoe wij dit weten? Al jaren verzorgen wij de beste catering, partyverhuur en volledige aankleding op talloze verschillende beurzen. Ook voor u hebben wij een passende invulling voor uw beurs of stand met ons totaalaanbod van mogelijkheden.

 

 

 

Alles in één pakket

Bij een beurs draait alles om de contacten die u opdoet. Hier moet u tijdens een beurs uw volle aandacht op kunnen richten. Het liefst geeft u daarom de organisatie daar omheen zoveel mogelijk uit handen. Bij Lumineux hebben we alle zaken die bij een beurs van belang zijn onder één dak, dit scheelt een hoop geregel. Wat wij dan precies aanbieden? De beste catering met de meest diverse gerechten, complete licht- en geluidsinstallaties en professionele bediening en gastheren en –dames. You name it! U stelt precies het pakket samen dat u nodig hebt om uw beurs tot een succes te maken. Verras uw bezoekers bijvoorbeeld met amusement in de vorm van fun food, opblaasfiguren of een spelletje airhockey. Het zijn natuurlijk slechts voorbeelden, bekijk vooral het complete aanbod online. Zo creëert u precies uw eigen stijl, zodat de beurs echt het visitekaartje van uw onderneming is. U kunt vervolgens uitbreiden met een bedrijfsborrel op kantoor of een groot relatie event, waar u uw netwerk nog eens flink versterkt.

Vraag uw offerte aan

Wilt u liever van onze ervaren medewerkers horen wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met ons op. Via mail of telefonisch bijvoorbeeld. Vult u het contactformulier op onze website in? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Ook kunt u online vast vrijblijvend uw offerte op maat aanvragen. Als wij het hebben over een feest op maat, dan bedoelen wij dat ook. Van uw offerte maken we daarom al zoveel mogelijk maatwerk om u in al uw wensen te voorzien.

Offerte aanvragen

Totale ontzorging

  • Informatie over evenement

  • Hoe meer informatie wij hebben, hoe beter wij u kunnen helpen om uw evenement een succes te maken.