Bierfiets

P.p./p.u.4.95

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Beschrijving

• Warsteiner tapbier

Extra informatie

Inclusief personeel en bierfiets, glaswerk, dienbladen en benodigdheden.

Dit drankenpakket is mogelijk vanaf 50 personen en voor minimaal 2.5uur
Prijs is per persoon, per uur.
Minder personen of minder uur? Vraag naar de mogelijkheden en de prijs op maat.

Benodigdheden welke beschikbaar dienen te zijn op locatie;
1 vrije groep stroom 230V
Circa 3x2meter beschikbare ruimte

Bierfiets

Bierfiets huren? Geeft u binnenkort een feest of bent u bezig een evenement te organiseren? Wilt u uw gasten hierbij op een leuke manier van een biertje voorzien? Denkt u dan eens aan het huren van een bierfiets. Deze fiets zal zeker een leuke aanvulling zijn op uw feest waar uw gasten nog lang over na zullen praten.

Bierfiets op uw evenement

Bent u op zoek naar een mobiele bar voor uw feest of evenement? Hoe leuk zou het dan zijn om deze prachtige bierfiets voor te laten rijden bij u op locatie. Zo kunt u uw gasten laten verwennen met een heerlijk koud biertje. Daarnaast is deze bierfiets ook nog eens een echte eyecatcher. Wanneer u kiest voor deze bierfiets met arrangement gaat u voor gemak. U huurt de bierfiets dan inclusief tapbier, personeel, glaswerk, dienbladen en andere benodigdheden.

Bierfiets huren in uw regio

Met de bierfiets gaan we door het hele land. Het maakt voor ons dus niet uit of u nu in Amsterdam, Amersfoort of IJsselstein woont. Heeft u uw locatie al geregeld? Laat het ons dan snel weten en we zorgen ervoor dat we op tijd aanwezig zijn bij u op locatie om uw gasten te voorzien van een heerlijk koud biertje. Wellicht heeft u ook nog interesse in één van onze andere foodfietsen? Lumineux biedt een zeer uitgebreid aanbod foodfietsen aan. Kijkt u gerust eens rond.

Bierfiets huren bij Lumineux

Bent u enthousiast geworden en wilt u de bierfiets huren voor op uw feest? U boekt dit arrangement gemakkelijk via onze website. Dit arrangement is te boeken vanaf 50 personen en voor minimaal 2,5 uur. De prijs die op de website vermeld staat is per persoon, per uur. Indien er minder personen zijn of het feest minder lang duurt kunt u altijd informeren naar de mogelijkheden en de prijs op maat. Op locatie dient u wel rekening te houden met een aantal zaken. Zo is er voor de bierfiets circa 3×2 meter vrije ruimte nodig en dient er één vrije groep stroom aanwezig te zijn van 230V.

Heeft u ook hier aan gedacht?