Contact

Lumineux
Ravenswade 220
3439 LD Nieuwegein

Telefoon
030 - 27 41 609
Maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00uur.

Email
info@lumineux.nl

Uw bruiloft, onze expertise

Al jaren voorzien wij de meest uitgebreide bruiloften van de beste catering, aankleding en entertainment. Niet alleen weten wij hierdoor wat een goede bruiloft nodig heeft, ook kunnen we inspelen op uw specifieke wensen. Kunt u nog wel wat inspiratie gebruiken? Die delen wij graag met u! Kortom, bij Lumineux kunt u uitgaan van expertise en een compleet aanbod van alles wat uw bruiloft tot een stijlvol en persoonlijk geheel maakt. Hoe die perfecte dag er voor u ook uitziet.

Uw persoonlijke partyplan

Klassiek, trendy of juist een festival? Welke stijl u ook voor ogen hebt voor uw bruiloft, bij Lumineux weten we hoe we invulling moeten geven aan uw plannen. Het fijne voor u is dat wij alles voor u regelen, van inrichting en aankleding tot alle catering en extra’s. Geen gedoe met verschillende leveranciers, wij hebben alles onder één dak. Dat scheelt u aardig wat telefoontjes. Zo hoeft u alleen nog maar na te denken over uw voorkeuren. Bijvoorbeeld wat betreft de catering. Prefereert u klassieke catering met luxe gesorteerde hapjes, geserveerd door onze professionele bediening? Geen enkel probleem! Of liever foodtrucks met streetfood? Wij regelen het graag! Past een stoere maar verfijnde barbecue beter bij jullie dag? Natuurlijk! Daarnaast zijn er verschillende heerlijke buffetten waaruit u kunt kiezen. Dan hebben we het alleen nog maar over het eten. Ook wat betreft de aankleding kunt u alle kanten op. Strak, gezellig of bohemian? U zegt het maar. Zelfs alles voor entertainment voor uw gasten hebben wij in huis. Zij vermaken zich wel wanneer jullie op pad zijn voor de fotoreportage. Omdat wij weten dat u al zoveel aan uw hoofd heeft voor de grote dag, ontzorgen wij u graag. Wanneer wij ideeën of tips voor u hebben, laten wij dit natuurlijk even weten.

Vraag uw offerte aan

Benieuwd wat wij voor uw grote dag kunnen betekenen? Vraag dan zeker even een vrijblijvende offerte aan. Dit doet u eenvoudig online. Hier kunt u uw gegevens en wensen achterlaten, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen

Totale ontzorging

  • Informatie over evenement

  • Hoe meer informatie wij hebben, hoe beter wij u kunnen helpen om uw evenement een succes te maken.