Buurttrucks

In deze tijd toch iets organiseren? Lumineux maakt het mogelijk met buurttrucks!

Het coronavirus heeft momenteel veel invloed op onze dagelijkse bezigheden. Net nu het voorjaar aanbreekt, de zon vaker gaat schijnen en de natuur tot bloei komt worden wij genoodzaakt om ons leven aan te passen. Alles met maar één doel: het virus bestrijden en zo snel mogelijk terug naar hoe het was. Samen gaat dit ons lukken. Houd daarom vol!

Waar het voorjaar normaal garant staat voor festivals, bbq’en en gezelligheid is het dit jaar wel anders. Wij zijn nu vooral op onszelf aangewezen. Desondanks kunnen we ook in deze tijden samen plezier maken. Weliswaar met het in acht nemen van de 1,5 meter regelgeving. Daarom maken wij speciaal voor jullie het concept ‘buurtkeukens’ beschikbaar. Geniet samen met de buren of gehele buurt van de lekkerste gerechten uit onze foodtrucks. Wij staan garant voor de lekkerste gerechten en momenteel nog veel belangrijker: de veiligheidsregels van het RIVM. Wilt u als buurt toch een gezellig dag beleven of elkaar laten weten trots te zijn hoe de buurt met de huidige situatie om gaat? Ontdek de mogelijkheden van de buurtkeukens!

Hoe werkt het concept buurttrucks?

Meld u aan door een email te sturen naar info@lumineux.nl met daarin de voorkeursdata, of het een lunch of diner betreft en de voorkeur voor foodtruck en menu.
Wij zullen doorgeven of er nog ruimte in de agenda is en zo ja, een bestellijst toesturen welke door iedereen in de buurt vooraf in te vullen is. Deze ontvangen wij graag minimaal 1 werkdag voor de uitgiftedag retour zodat onze keuken met de voorbereidingen kan starten.
U kunt dan op de aangegeven tijdstip uw bestelling komen afhalen bij onze foodtruck. Hierdoor zal er geen groepsvorming plaatsvinden. Hoe leuk is het om de middag/avond van de heerlijke geuren te genieten en wie weet samen met de buren in de voortuin ondertussen te genieten van een heerlijke maaltijd!

Welke foodtrucks zijn beschikbaar?

Je kunt kiezen uit al onze LX foodtrucks en foodfietsen.
Voor de buurtkeukens hebben wij speciale menu’s gemaakt. Hierdoor kunnen wij eventueel verschillende keren met diverse menu’s en foodtrucks bij u langskomen! Ontdek de beschikbare menu’s hier:

Aziatisch menu

Grieks menu

Italiaans menu

Grill menu

Reserveer jullie buurttruck

Waar komen de Buurttrucks overal? Waar u maar wenst! Wij vragen een ruime plek, afmetingen staan per foodtruck op de website en een stroomaansluiting. Wilt u graag met de buurt gebruik maken van ons concept buurttrucks? Dit vinden wij fijn. Neem direct contact met ons op en wij zorgen voor een vlotte en correcte afhandeling van uw aanvraag. Wij zijn goed bereikbaar per e-mail of per telefoon. Vele buren gingen u al voor. Inmiddels weten steeds meer buren en/of buurten het concept buurttrucks te vinden. Zij hebben genoten van heerlijke gerechten zonder te dicht bij elkaar te komen. Een gezellige middag of avond waar met veel plezier op terug wordt gekeken. Hieronder vind u enkele sfeerimpressie van eerdere buurttrucks. Ook via onze Facebook-pagina en Instagram blijft u op de hoogte van alle buurttrucks. Wellicht komt jullie buurttruck ook voorbij? Blijf het volgen!