Contact

Lumineux
Ravenswade 220
3439 LD Nieuwegein

Telefoon
030 - 27 41 609
Maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00uur.

Email
info@lumineux.nl

Socials

Catering Gouda


Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat uw catering in Gouda voor u kan verzorgen? Zoek dan niet verder. Bij Lumineux kunt u terecht voor allerlei soorten catering. Van een gezellige foodtruck als een frietfiets of een Italiaanse wagen tot aan een klassiek diner of een gezellig ontbijt. Ook voor de meest bijzondere stamppotbuffetten kunt u aanbellen bij Lumineux. Wij serveren naast de klassiekers als boerenkool, zuurkool en hutspot, ook veel moderne varianten.

Stamppot buffet Gouda

Zo vindt u in ons aanbod aan stamppotbuffetten de #2: classic. Wanneer u voor deze optie kiest serveren wij uw gasten blote-billetjes-in-het-gras-stamppot en wortelstamppot met cashewnoten en koriander. Deze worden dan wel weer geserveerd met klassiekers als sukadelappen, hachee en gebakken spekjes. Als bijgerecht kunnen uw gasten kiezen uit stoofperen, appelcompote, piccalilly, augurken en zilveruitjes. Handig is, dat voor de meeste buffetten geldt dat ze een ‘easy’, ‘basic’ en ‘exclusive’ variant kennen. Zo kunt u het buffet zo uitgebreid maken als u zelf wenst. In de exclusieve variant van het al genoemde buffet vindt u bijvoorbeeld naast de blote billetjesstamppot en de wortelstamppot ook onze courgettestamppot en zoete aardappel met pastinaakstamppot, merguez worsten, meatloaf en braadworst met venkelzaad en pecorino. Bij een groot deel van onze stamppotbuffetten valt er tevens te kiezen uit een ruim aanbod aan vleesvervangers.

 

Catering Gouda: alles geregeld

Wanneer u ervoor kiest uw catering in Gouda door Lumineux te laten verzorgen, weet u zeker dat u er zelf geen omkijken meer naar heeft en alles tot in de kleinste details voor elkaar is. Wij nemen naast het eten namelijk ook de benodigde serveer- en buffetmaterialen met ons mee, en u kunt er eventueel ook voor kiezen het glaswerk, de dranken en zelfs de meubels bij ons te huren. Ook voor het inhuren van professioneel horecapersoneel bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u een keuze tussen maken tussen ons cateringaanbod? Laat het dan snel aan ons weten door het buffet te bestellen of een offerte aan te vragen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Klik hieronder op de categorie waar naar u op zoek bent.