Contact

Lumineux
Ravenswade 220
3439 LD Nieuwegein

Telefoon
030 - 27 41 609
Maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00uur.

Email
info@lumineux.nl

Socials

Catering in IJsselstein

Op zoek naar de best smakende catering in IJsselstein? Bekijk dan eens het aanbod van Lumineux. Wij verzorgen uiteenlopende cateringklussen: van een ontbijtbuffet of hapjes tot aan een Walking Dinner of een Frietfiets. Laat u uw catering in IJsselstein door ons verzorgen, dan weet u zeker dat alles tot in de puntjes geregeld is. Zo kunt u bij ons niet alleen voor het eten en de bijbehorende serveer- en buffetmaterialen mee, maar ook voor het inhuren van gedreven cateringpersoneel, glaswerk, dranken, tafels, stoelen en feesttenten. Dat is nog maar een kleine greep uit de feestbenodigdheden die wij verzorgen.

Stamppot buffet IJsselstein

De catering laten verzorgen is altijd een goed idee. U heeft zelf geen omkijken naar het eten, en eventueel ook drinken, en kunt daardoor volop van uw eigen feest of evenement genieten. Het is ook nog eens hartstikke fijn dat er op het gebied van catering genoeg te kiezen valt. Heeft u bijvoorbeeld weleens aan een ouderwets stamppotbuffet gedacht? Met klassiekers als zuurkool en boerenkool met spekjes en worst kunt u haast niet de fout in gaan. Bij Lumineux kunt u ook nog eens kiezen voor een stamppotbuffet met een twist.

Stamppotbuffet, maar dan anders

Op zoek naar het gemak van een stamppotbuffet, maar dan met een moderne twist? Ga dan eens voor een van onze buffetten waarbij bijzondere stamppotvarianten als spruitjes, rucola of rodekool worden geserveerd. Bovendien worden deze heerlijke gerechten in plaats van met de geijkte spekjes of worst opgeleukt met cashewnoten, portobello ’s en oude kaas. Neem eens een kijkje in ons assortiment stamppotbuffetten, en maak uw keuze.

Catering IJsselstein tot in de puntjes verzorgd

Onze stamppotbuffetten zijn heel handig gerangschikt. U kunt bij elke variant, die gewoon op nummer staan, kiezen voor een ‘Easy’, ‘Classic’ of ‘Exclusive’ buffet. In een exclusief buffet vindt u net wat meer bijgerechten en variaties. Wanneer u eruit bent wat voor een stamppotbuffet of andere catering u in IJsselstein wil laten verzorgen door Lumineux, bestel deze dan snel of vraag een offerte aan. Neem bij vragen gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Klik hieronder op de categorie waar naar u op zoek bent.