Contact

Lumineux
Ravenswade 220
3439 LD Nieuwegein

Telefoon
030 - 27 41 609
Maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00uur.

Email
info@lumineux.nl

Socials

Catering in Utrecht

Op zoek naar een cateraar die uw catering in Utrecht kan verzorgen? Lumineux biedt u een uitgebreide keuze in verschillende buffetten, broodjes, ontbijtmogelijkheden, hapjes, salades, barbecues en salades. Daarnaast huurt u bij Lumnineux de leukste foodtrucks, om van daaruit de lekkerste gerechten op locatie te serveren. Kunt u tussen ons aanbod niet direct vinden waar u naar op zoek bent? Bestel dan onze catering op maat, en bekijk samen met ons de mogelijkheden.

Stamppot buffet Utrecht

Niet alleen in de winterperiode een verwennerij voor de hongerige maag, maar het hele jaar door een groot succes: het stamppotbuffet. Wanneer u een stamppotbuffet in Utrecht wilt bestellen bent u bij Lumineux aan het juiste adres. Naast een klassiek stamppotbuffet kunt u bij ons ook kiezen voor een iets verrassender menu. Bij Lumineux kunnen u gasten bij een stamppotbuffet in ‘Classic’-uitvoering bijvoorbeeld kiezen tussen rodekool stamppot met appel en wortelstamppot met cashewnoten. Dat is een keer wat anders. Als vleesvervangende gerechten bieden wij een groentequiche en een gevulde portobello aan, en stoofperen, appelcompote, piccalilly, augurken en zilveruitjes vormen de bijgerechten.

Classic of exclusive?

Bovengenoemde is alleen nog maar ons ‘Classic’ #3 stamppotbuffet. Graag wat meer te kiezen? Ga dan voor het Exclusive buffet, waarin naast de al genoemde gerechten ook een spruitjesstamppot en een rucola- met oude kaas-stamppot te vinden zijn. Verder is dit stamppotbuffet uitgebreid met vegetarische schijven en groenteburgers.

Catering Utrecht tot in de puntjes verzorgd

Wanneer u uw catering in Utrecht door Lumineux laat verzorgen, weet u zeker dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Wij leveren de benodigde serveer- en buffetmaterialen en houden rekening met diëten en allergieën. Bovendien kunt u zelfs voor cateringpersoneel bij ons terecht. Onze enthousiaste horecatoppers zorgen ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Bent u overtuigd? Bestel dan snel uw catering bij Lumineux. Neemt u, als u nog vragen heeft, gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Klik hieronder op de categorie waar naar u op zoek bent.