Contact

Lumineux
Ravenswade 220
3439 LD Nieuwegein

Telefoon
030 - 27 41 609
Maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00uur.

Email
info@lumineux.nl

Socials

Catering Nieuwegein

Uw catering in Nieuwegein laat u natuurlijk verzorgen door Lumineux. Bij ons kunt u terecht voor onder meer ontbijt-, barbecue-, seizoens- en dessertbuffetten, een Walking Dinner en prachtige foodtrucks. Bovendien verzorgen wij catering op maat, en dat verzekert u van een buffet dat precies bij uw wensen en eisen past. Maar laten we niet vergeten dat u bij Lumineux ook voor de echte klassieker terechtkan: het stamppotbuffet.

Stamppot buffet Nieuwegein

U kunt bij Lumineux natuurlijk kiezen voor een klassiek stamppotbuffet met ouderwets goede kost als zuurkool, boerenkool en hutspot. Maar een stamppotbuffet van Lumineux kan ook heel wat anders voor uw gasten in petto hebben dan waar zij in eerste instantie aan denken. Kies bijvoorbeeld voor ons Classic stamppotbuffet, waarbij wij een rodekool stamppot met appel en een wortelstamppot met cashewnoten serveren. Voor de vegetariërs en veganisten zijn er in plaats van het vlees groentequiches en gevulde portobello’s. Op zoek naar een iets uitgebreider stamppotbuffet? Ga dan voor onze Exclusive-variant. Dan serveren wij naast de rodekool- en wortelstamppot ook een spruitjesstampot en een rucola- met oudekaasstamppot. Bij beide buffetten krijgen uw gasten als bijgerechten stoofperen, appelcompote, piccalilly, augurken en zilveruitjes geserveerd. Dat is dan wel weer lekker ouderwets!

Catering Nieuwegein tot in de puntjes verzorgd

Wanneer u uw keuze heeft gemaakt wat voor een stamppotbuffet of andere catering u in Nieuwegein wil laten verzorgen door Lumineux, bestel deze dan snel of vraag een offerte aan. Contact met ons opnemen kan natuurlijk ook, mocht u nog vragen hebben. Wat wij u al wel kunnen vertellen is dat u, wanneer u voor Lumineux kiest als uw cateraar, u ervan verzekerd bent dat uw catering tot in de puntjes verzorgd is. De benodigde serveer- en buffetmaterialen brengen wij mee, en u kunt zelfs bij ons terecht voor deskundig cateringpersoneel. Ook voor zaken als dranken en glaswerk bent u bij Lumineux aan het juiste adres.

Klik hieronder op de categorie waar naar u op zoek bent.