Lumineux
Ravenswade 220
3439 LD Nieuwegein

Telefoon
030 – 27 41 609
Maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00uur.

Email
info@lumineux.nl

Catering Nieuwegein

Een feestje of evenement kan natuurlijk niet zonder een lekker hapje of zelfs een heel diner. Maar waar vindt u de juiste catering in Nieuwegein voor uw party? Bij Lumineux natuurlijk! Wij bieden u de ruimste keuze in verschillende buffetten, kunnen een van onze feestelijke foodtrucks of foodfietsen inzetten of uw gasten laten genieten van een ruim assortiment aan heerlijke hapjes. Om u een beeld te geven van de mogelijkheden zetten wij graag wat opties voor u op een rijtje. Te beginnen met onze hapjes. Zowel onder de categorie koude als onze warme hapjes valt er van alles te kiezen. Van kaas, worst, olijven, de klassieke gevulde eitjes, feestelijke tafelgarnituur en kleine koude kunstwerkjes tot aan bitterballen, gefrituurde garnalen en Aziatische dim sum: de keuze is aan u. Ook een gezellige borrelplank met amusehapjes, vegetarische hapjes of tapas behoort tot de mogelijkheden.

Stamppot buffet Nieuwegein

Maar ook wanneer u een complete maaltijd wenst te serveren aan uw gasten kunt u bij Lumineux terecht. Erg handig is het om voor een buffet te gaan. Op die manier bepalen uw gasten zelf hoeveel zij op hun bord scheppen, en zullen zij altijd tevreden zijn over de hoeveelheid die zij voorgeschoteld krijgen. Wanneer u uw buffet laat verzorgen door Lumineux, weet u zeker dat zij tevens tevreden zullen zijn over de gerechten. Wij bieden u namelijk de ruimste keuze in verschillende soorten buffetten, allen van hoogwaardige kwaliteit. Een echt stevige maaltijd serveert u met een stamppot buffet in Nieuwegein. U kunt bij Lumineux gaan voor een klassiek stamppotbuffet, met zuurkool, andijvie en boerenkool, maar ook gaan voor wat meer exotische stamppot buffetten, waarbij ingrediënten als rodekool, spruitjes, zoete aardappel of pastinaak in de stamppot wordt gebruikt.

Nog veel meer keuze bij Lumineux

Verder kunt u bij Lumineux ook kiezen voor tal van andere buffetten, een saladebar, verschillende soorten foodtrucks en foodfietsen, wereldse, bistro en seizoensbuffetten en lunchbuffetten. De keuze is, kortom, reuze. Natuurlijk behoort catering op maat ook tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie, of bestel de door u gewenste catering heel eenvoudig online.