Contact

Lumineux
Ravenswade 220
3439 LD Nieuwegein

Telefoon
030 - 27 41 609
Maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00uur.

Email
info@lumineux.nl

Uw complete personeelsfeest

Een personeelsfeest organiseren, leuk! Toch blijkt het vaak meer tijd en energie in beslag te nemen dan u vooraf had ingecalculeerd. U wilt enerzijds uw gasten verrassen met de beste catering, prachtige aankleding en verrassende activiteiten. Aan de andere kant heeft u vaak te maken met een bepaald budget waaraan u zich moet houden. Hulp van een professional is daarom geen overbodige luxe. Dat treft, want Lumineux heeft alles in huis om uw gehele personeelsfeest te verzorgen. Van de meest uiteenlopende soorten catering, tot aankleding in diverse thema’s en passend amusement. Wat u nog moet doen? Uw wensen aangeven. De rest regelen wij.

Eén pakket met al uw wensen

U ziet het wellicht al helemaal voor zich. Dat ene thema, die gave foodtruck, luxe barbecue of uitgebreid buffet. Om het af te maken een sfeervolle inrichting met professioneel licht en geluid. Opblaasfiguren of fun food in de hoek als amusement? Al deze opties behoren bij Lumineux standaard tot de mogelijkheden. Allemaal in één pakket en voor één prijs. Heeft u extra wensen? Vertel het ons vooral, wij doen er alles aan om uw personeelsfeest precies te maken zoals u het voor ogen heeft.

Volop inspiratie

Het fijne aan samenwerken met Lumineux is dat onze mensen sinds jaar en dag de meest uiteenlopende evenementen organiseren. Wij krijgen dagelijks nieuwe inspiratie die wellicht ook op uw feest van toepassing kunnen zijn. Die inspirerende ideeën delen we graag met u. Het scheelt u weer heel wat uurtjes scrollen op inspiratiewebsites. Deze ervaren medewerkers komen u trouwens graag helpen tijdens uw personeelsfeest. Wij hebben namelijk professionele gastheren en -dames, garderobemedewerkers, koks en pitmasters voor u klaarstaan. Een partymanager erbij om het feest op locatie in goede banen te leiden? Dat kunnen we regelen! Dan zorgt onze parkeerbegeleider intussen dat alle auto’s netjes op hun plaats staan. Wat u nog moet doen? Feesten, genieten en complimenten over de organisatie ontvangen!

Vrijblijvende offerte

Personeelsfeest in het vooruitzicht en benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Laat eenvoudig uw contactgegevens en wensen online achter. Wij nemen vervolgens graag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Voor u het weet bent u met behulp van Lumineux de organisator van dat onvergetelijke personeelsfeest waar iedereen nog jaren over napraat.

Offerte aanvragen

Totale ontzorging

  • Informatie over evenement

  • Hoe meer informatie wij hebben, hoe beter wij u kunnen helpen om uw evenement een succes te maken.