Contact

Lumineux
Ravenswade 220
3439 LD Nieuwegein

Telefoon
030 - 27 41 609
Maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00uur.

Email
info@lumineux.nl

Socials

Catering Rotterdam

Geeft u een feest of heeft u de leiding over het opzetten van een groot evenement, en bent u op zoek naar catering in Rotterdam? Dan bent u bij Lumineux aan het juiste adres. Van hapjes en borrelgarnituur tot aan complete buffetten, diners op maat en foodtrucks: voor elk evenement hebben wij de juiste catering. Plaats bijvoorbeeld op een feest waarop u het liefst heeft dat iedereen in beweging blijft, bijvoorbeeld op de dansvloer, een van onze foodtrucks. Dat ziet er niet alleen heel feestelijk uit: er komen ook nog eens de lekkerste gerechten uit! Geeft u een avondfeest waarop u een paar kleine hapjes wil serveren? Koud, warm of hele borrelplanken gevuld met amuses en hapjes: u bestelt het bij Lumineux!

Stamppot buffet Rotterdam

Voor wie echt een stevige maaltijd wil serveren op de dag van het feest of evenement hebben wij het stamppot buffet in Rotterdam. Wanneer u kiest voor dit buffet, kunt u natuurlijk gaan voor een klassieke variant. Maar als u uw gasten echt wenst te verrassen, dan hebben wij ook overheerlijke stamppotbuffetten met een twist voor u in de aanbieding. Dat betekent geen andijvie, zuurkool en boerenkoolstamppot, maar rodekoolstamppot, rucola met oudekaasstamppot en zoete aardappel met pastinaakstamppot. Verrassend, maar net zo’n stevige maaltijd als de klassieke stamppotten. Bij uw stamppotbuffet kunt u vele lekkere bijgerechten verwachten, zoals gehaktballen, stoofperen en speklappen bij de klassieke varianten, of gevulde portobello, vegetarische schijven en een groentequiche bij de modernere buffetten.

Nog veel meer te kiezen bij Lumineux

wanneer u uw catering in Rotterdam door Lumineux laat verzorgen valt er nog veel meer te kiezen. Neem vooral eens een kijkje op onze website om alle mogelijkheden te zien. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen om deze mogelijkheden te bespreken. Naast onze voor u samengestelde catering kunt u er ook voor kiezen uw catering in Rotterdam volledig op maat te laten verzorgen. Waar u ook voor gaat, wanneer u met Lumineux in zee gaat weet u zeker dat u alle zorgen uit handen worden genomen.Wij zorgen voor alle buffetbenodigdheden en serveermaterialen, en kunnen indien gewenst ook het glaswerk en zelfs de volledige inrichting en partytenten aan u verhuren. Voor het inhuren van deskundig horecapersoneel bent u bij ons tevens aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor meer informatie, of bestel de door u gewenste catering heel eenvoudig online.