Contact

Lumineux
Ravenswade 220
3439 LD Nieuwegein

Telefoon
030 - 27 41 609
Maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00uur.

Email
info@lumineux.nl

Socials

Catering Woerden

Uw catering in Woerden laat u natuurlijk verzorgen door Lumineux, uw specialist op het gebied van feesten en partijen. Bij ons kunt u terecht voor de meest uiteenlopende gerechten, en wij verzorgen uw catering altijd tot in de puntjes. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een leuke foodtruck, om de gerechten uit te laten serveren? Wij hebben de leukste foodtrucks beschikbaar, van een Frietfiets tot aan een Italian Truck. Maar ook voor een klassiek diner of een overheerlijk stamppotbuffet bent u bij ons aan het juiste adres. En zo’n stamppotbuffet, daar kunt u bij Lumineux alle kanten mee op.

Stamppot buffet Woerden

U kunt er natuurlijk voor kiezen een klassiek stamppotbuffet aan uw gasten te serveren. Daarin vindt u all-time favorieten als zuurkool, boerenkool en hutspot. Ook de gehaktballen, rookworsten, gebakken spekjes en jus zitten in het pakket, evenals overheerlijke stoofperen, appelcompote, piccalilly, augurk en zilveruitjes. U kunt ervoor kiezen dit basis stamppottenbuffet uit te breiden naar ‘classic’ of ‘exclusive’. Dat betekent meer keuze voor uw gasten, of zelfs een heel bijzondere stamppotervaring die ze niet snel vergeten.

Stamppot met een twist

Op zoek naar het gemak van een stamppotbuffet, maar dan met een moderne twist? Bekijk dan eens onze stamppotbuffetten die net even anders dan anders zijn. Zo vindt u in onze derde variatie van het stamppotbuffet rucola met oude kaas-stamppot en een zoete aardappel met pastinaak-stamppot. Verder kunnen wij bijzondere varianten als spruitjesstamppot of rodekoolstamppot voor uw gasten maken. Bovendien worden deze heerlijke gerechten met in plaats van de geijkte spekjes of worst, opgeleukt met cashewnoten of bijvoorbeeld portobello’s. Neem eens een kijkje in ons ruime aanbod aan stamppotbuffetten, en maak uw keuze.

Catering Woerden tot in de puntjes verzorgd

Onze stamppotbuffetten zijn heel handig gerangschikt. U kunt bij elke variant, die gewoon op nummer staan, kiezen voor een ‘Easy’, ‘Classic’ of een ‘Exclusive’ buffet. In een exclusief buffet vindt u net wat meer bijgerechten en variaties. Bent u eruit welke catering het best bij uw feest of evenement past? Laat het dan snel aan ons weten door het buffet te bestellen of een offerte aan te vragen. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Klik hieronder op de categorie waar naar u op zoek bent.