Buffetten

Geeft u binnenkort een feest, evenement of bijeenkomst en wilt u uw gasten een lekkere maaltijd voorschotelen? Kies voor buffetten easy voor een voordelige prijs, buffetten bistro voor een compleet voor – hoofd – dessert menu en wereldse buffetten met groot aanbod van Europese, Aziatische tot Amerikaanse menu’s. Ook voor de diverse seizoenen zijn er uitgebreide menu’s en voor de koudere maanden kunnen de lekkere stamppot buffetten natuurlijk niet ontbreken! Eet smakelijk!

Buffetten bestellen?

Het is altijd een goed idee om te kiezen voor een verzorgd buffet voor op uw feest of evenement. Het grote voordeel van een buffet is dat mensen zelf hun bord kunnen opscheppen en ze dus zelf kunnen bepalen wat ze eten. Lumineux is de specialist in het verzorgen van buffetten voor diverse gelegenheden. Maak een keuze uit het ruime aanbod en schotel uw gasten heerlijk eten voor. Er zit altijd wel iets tussen wat uw gasten lekker vinden.

Aanbod buffet bestellen

Bij Lumineux vindt u een ruim aanbod buffetten die u tegen een voordelige prijs kunt bestellen. Zo hebben we diverse ontbijt- en lunchbuffetten, maar is het ook mogelijk om een buffet te bestellen als avondeten. Daarbij kunt u onder andere kiezen uit een Italiaans, Amerikaans, Europees of een stampottenbuffet. Wilt u een keer wat anders? Kies dan voor een high tea, high wine of high beer buffet. Wat u ook wilt: bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. Op onze website ziet u een uitgebreid overzicht van ons aanbod. Daarbij kunt u tijdens het bestellen aangeven voor hoeveel personen u het buffet wenst. Hier passen wij de porties op aan, zodat er voor iedereen voldoende is.

Buffet bezorgen

Waar u ook wilt genieten van een verzorgd buffet: wij leveren uw gewenste buffet door de gehele Benelux. Daarbij zorgen we er ook altijd voor dat er voldoende buffetmateriaal wordt meegeleverd. Zo zorgen we altijd voor voldoende tangen, opscheplepels, borden en bestek. Daarmee kunnen wij uw hele buffet van A tot Z regelen. Wilt u dus ook een buffet bestellen en deze laten afleveren bij u op locatie? Kies dan voor Lumineux en u weet zeker dat het tot in de puntjes is geregeld, zodat u nergens meer omkijken naar heeft.