Desserts

Als afsluiter nog een heerlijke huisgemaakte zoete lekkernijen of kaasplank aanbieden? Uiteraard is dat mogelijk!
✔️ Prijzen zijn inclusief BTW

Desserts buffetten bestellen?

IJs, bavarois, chocolade, fruit of een kaasplank: het zijn de ingrediënten voor een heerlijk dessertbuffet. Wilt u binnenkort een feest organiseren en wilt u punten scoren bij uw gasten? Kies dan voor een dessertbuffet. Lumineux helpt u hier graag bij. Bij ons kunt u terecht voor de meest heerlijke desserts. Wij verzorgen dit tot in de puntjes en zorgen ervoor dat er nergens aan ontbreekt.

Desserts bestellen

De meeste mensen zijn dol op desserts. Het is daarom een groot succes als u een dessertbuffet aanbiedt op uw feest. Lumineux kan een dessertbuffet samenstellen met de meest heerlijke lekkernijen. Zo kunnen uw gasten kiezen uit diverse smaken ijs, heerlijke vlaaien, bavarois, chocolademousse, fruit en natuurlijk slagroom. We leveren het buffet bij u op locatie en zorgen ervoor dat het eten koel bij u aankomt op locatie. Op onze website ziet u precies wat u van ons dessertbuffet kunt verwachten.

Buffet op maat

Bij Lumineux maakt het niet uit hoeveel gasten er komen op uw feest. Wij passen de porties aan en zorgen ervoor dat uw dessertbuffet op maat wordt gemaakt. We zorgen ervoor dat geen enkele gast iets tekort komt. Wij nemen daarbij al uw zorgen uit handen. Dat houdt in dat wanneer u bij ons bestelt we zorgen dat het buffet van A tot Z in orde is. Als u een dessertbuffet bij ons bestelt dan zorgen we er ook voor dat er voldoende buffetmateriaal wordt meegeleverd. Zo zorgen we altijd voor voldoende borden, opscheplepels en bestek. Daarbij geldt dat het bezorgen en het ophalen bij de prijs zit inbegrepen. Klinkt goed? Neem dan een kijkje op onze website en plaats uw bestelling. Geef door op welke datum u het dessert wilt hebben en verras uw gasten met een buffet met heel veel heerlijkheid. Of neem contact op met een van onze specialisten. Zij kunnen je advies geven welk dessert het beste bij je feest past.