Buffetten exclusive

Gaat u een feest of evenement organiseren en wilt u hier graag een exclusief tintje aan geven? Daar helpt Lumineux u graag mee! Hieronder de exclusive buffetten waarmee u uw gasten op en top kunt verwennen.

Kiest u voor een luxe wild- of visbuffet? Of voor een walking dinner waarbij meerdere gangen kleine gerechtjes worden uitgeserveerd en samen een heel diner vormen. Alles wordt vers bereid en warm aangeleverd inclusief de benodigde serveer- en buffetmaterialen, borden en bestek per persoon.
Eet smakelijk!
✔️Wij doen de afwas
✔️Warm geleverd, door heel Nederland
✔️ Prijzen zijn inclusief BTW

Exclusive buffetten bestellen?

Gaat u een feest of evenement organiseren? En wilt u hier graag een exclusive tintje aan geven? Kies dan voor een exclusive buffet. Bij Lumineux vindt u een ruim aanbod met mogelijkheden waarmee u uw gasten helemaal kunt verrassen. Benieuwd welke exclusive buffetten u allemaal bij ons kunt bestellen? We leggen het graag aan u uit.

Aanbod exclusive buffetten

Bij Lumineux vindt u een ruim aanbod exclusive buffetten die u kunt bestellen. Wij bieden u een aanbod van koude en warme buffetten, afgestemd op de gelegenheid en uw specifieke wensen. Gaat u voor een high tea, beer of wine buffet? Of kiest u toch liever voor een wildbuffet of kaasbuffet? De mogelijkheden zijn eindeloos! We maken al het eten altijd vers voor u klaar en bezorgen deze op het gewenste moment op uw locatie door de gehele Benelux. Op onze website ziet u een uitgebreid overzicht van ons aanbod. Daarbij kunt u tijdens het bestellen aangeven voor hoeveel personen u het buffet wenst. Hier passen wij de porties op aan, zodat er voor iedereen voldoende is.

Buffetmaterialen

Als u kiest voor een exclusive buffet van Lumineux dan kiest u voor kwaliteit. Daarbij regelen we het buffet van A tot Z. Dat houdt in de praktijk in dat wanneer u bij ons bestelt we regelen dat alles piekfijn in orde is. Zo leveren we niet alleen het eten van het buffet, maar zorgen we er ook voor dat er voldoende buffetmateriaal wordt meegeleverd. Zo zorgen we altijd voor voldoende tangen, opscheplepels, borden en bestek. Daarbij geldt dat het bezorgen en het ophalen bij de prijs zit inbegrepen. Klinkt goed? Neem dan een kijkje tussen ons aanbod en maak een keuze. Leg uw gasten in de watten en maak een verbluffende indruk waar nog lang over wordt nagepraat.