Stamppot buffetten

Wilt u uw gasten een oer-Hollands stamppot buffet aanbieden voor een zeer voordelige prijs?
Bestel een stamppotbuffet volgens oma’s receptuur welke wij vers bereiden en warm aanleveren inclusief de benodigde serveer- en buffetmaterialen, borden en bestek per persoon. Eet smakelijk!
✔️Wij doen de afwas
✔️Warm geleverd, door heel Nederland
✔️ Prijzen zijn inclusief BTW

Stamppotbuffet bestellen

Stamppot is een traditionele wintermaaltijd. Van stamppot boerenkool en wortels tot aan zuurkool: er zijn veel verschillende stamppotten waar u uw vingers bij kunt aflikken. Bent u op zoek naar een heerlijk winters stamppotbuffet voor aan huis of voor een (bedrijfs)feest? Kies er dan voor om één van onze stamppottenbuffetten te bestellen. De buffetten bestaan uit diverse stamppoten, zodat uw gasten zelf kunnen beslissen welke stamppot ze graag willen eten. Bent u ook benieuwd naar ons aanbod en de mogelijkheden van stamppot buffetten bestellen? We leggen het graag aan u uit.

Stamppot buffet aan huis of voor uw feest

Een stamppot is een typisch Hollandse maaltijd wat perfect past bij de koude wintermaanden. Bij Lumineux kunt u diverse stamppot buffetten kiezen tegen een betaalbare prijs. Daarbij kunt u het zo uitgebreid mogelijk maken als u zelf wilt. Al onze buffetten zijn €10 per persoon. Voor welk buffet kiest u?

Stamppotbuffet Oer Hollands: 3 stamppotten, 3 typen vlees, 5 bijgerechten
Stamppotbuffet Stoofvlees & Spek: 2 stamppotten, 3 typen vlees, 5 bijgerechten
Stamppotbuffet Vegetarisch: 2 stamppotten, 1 type vlees, 5 bijgerechten

Bekijk per buffet goed waar deze uit bestaat. Onze koks bereiden onder andere boerenkoolstamppot, zuurkoolstamppot, hutspotstamppot, courgettestamppot, zoete aardappel en pastinaakstamppot voor u en uw gasten. Natuurlijk mogen de rookworsten, gebakken spekjes en gehaktballen in jus niet ontbreken. Bovendien bestaan sommige buffetten ook uit heerlijke bijgerechten, zoals stoofperen, piccalilly en augurk.

Stamppot buffet aan huis of voor uw feest

Bij Lumineux maakt het niet uit voor hoeveel mensen u een buffet wilt voorschotelen: wij zorgen er altijd voor dat er voldoende is voor al uw gasten. Het grote voordeel van het bestellen van een stamppot buffet aan huis of voor uw feest, is dat u zelf niet in de keuken hoeft te staan om de lekkerste stamppotten te maken. Daarnaast leveren wij de stamppotbuffetten warm bij u aan! Levering kan in heel Nederland.

Materialen

Onze stamppottenbuffetten zijn ideaal voor aan huis, uw bedrijfsfeest of evenement. Een ander voordeel is dat u bij Lumineux geen rekening hoeft te houden of u wel genoeg borden en bestek heeft voor uw gasten: bij het stamppotbuffet serveren we genoeg borden en bestek voor al uw gasten. Bovendien zorgen we ervoor dat er ook voldoende buffetmaterialen worden meegeleverd. En, wij doen ook de afwas!

Plaats uw bestelling en geef aan wanneer u het buffet wenst. Wij zorgen ervoor dat het stamppotbuffet bij u wordt geleverd op de door u gekozen dag. Heeft u nog speciale wensen?

Neem dan contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden met u.