Catering op maat

Van bruiloft tot verjaardag en van familiereünie tot bedrijfsevent: bij een feest of evenement horen goede hapjes en lekkere drankjes. Wilt u als organisator zelf ook genieten van het event? Kies er dan voor om u volledig te laten ontzorgen door Lumineux. Wat u ook wenst: wij maken het mogelijk. Benieuwd wat u kunt verwachten als u een catering wilt bestellen? We leggen het graag aan u uit.

Hapjes, buffet of een foodtruck?

Als u een feest of evenement wilt organiseren dan wilt u natuurlijk uw gasten verwennen met een hoop lekkers. Het grote voordeel van het bestellen van catering is dat u zelf niet druk bent in de keuken en dat u dus samen met uw gasten optimaal kunt genieten van het event. Zo is het mogelijk om diverse koude of warme hapjes te bestellen, maar ook kunnen we een compleet buffet bij u op locatie bezorgen. Bent u een echte barbecueliefhebber? Kies dan voor een verzorgd barbecuebuffet.
Echte eyecatchers zijn de LX foodtrucks en foodfietsen. Hieruit kunnen wij op locatie de lekkerste gerechten en hapjes bereiden. Heeft u nog speciale wensen? Neem dan gerust contact met ons op, want we bespreken graag de mogelijkheden met u.

Catering op maat

Op onze website staan een tal van opties en mogelijkheden. Maar zoekt u net datgene wat wij niet vermelden of wenst u wellicht een combinatie van menu’s of arrangementen. Laat het ons weten! Wij maken graag voor u een passend menu op maat.

Catering bezorgen

Wij zorgen ervoor dat de catering vers zal worden bereid en dat geen enkele gast iets tekort komt. Daarbij zorgen we altijd voor een hoop variatie, zodat er voor ieder wat lekkers bij zit. Natuurlijk zorgen we ervoor dat al het eten vers is en heerlijk smaakt. Wij bezorgen de catering of komen met de foodtruck bij u op locatie door de hele Benelux. Geef aan op welke dag u de catering wenst en we zorgen ervoor dat dit in orde komt. Daarbij geldt dat het bezorgen en het ophalen bij de prijs zit inbegrepen. Wilt u ook een catering op maat via Lumineux? Neem dan een kijkje op onze website en plaats uw bestelling.