Dranken

Bij elke gelegenheid wilt u natuurlijk uw gasten wat te drinken aanbieden. Wij bieden diverse drankenpakketten aan met personeel of op nacalculatie zonder personeel.
Wilt u liever een volledig verzorgd arrangement inclusief hapjes? Kies dan voor een borrelarrangement.
Ook losse (fris-)dranken en bierfusten en koffie & thee behoren tot de mogelijkheden.

Drank voor een feest nodig?

Gaat u binnenkort uw verjaardag vieren? Of bent u een personeelsfeest aan het organiseren? Dan is het belangrijk dat u goed inkopen doet zodat uw gasten tevreden zijn. Vaak wordt er op een feest drank gedronken en daarom is het slim om voldoende in te slaan. Zo weet u zeker dat uw gasten niets tekortkomen en dat zij wat te kiezen hebben. Drank voor uw feest bestelt u natuurlijk bij Lumineux. Wij leveren bier, wijn en fris bij u op locatie.

Drank bestellen?

Bij Lumineux vindt u een ruim aanbod drank die u kunt bestellen tegen een betaalbare prijs. Daarbij geldt dat het niet uitmaakt hoeveel gasten er komen op uw feest. Doordat wij door de jaren heen al heel wat groepen mensen van drank hebben voorzien, weten wij als geen ander hoeveel drank er nodig is voor uw feest of evenement. Daarbij is het zelfs mogelijk dat we bij u een bar opzetten met een tap, zodat er bier voor uw gasten getapt kan worden. Heeft u nog speciale wensen? Neem dan gerust contact met ons op, want we bespreken graag de mogelijkheden met u.

Dranken bezorgen op locatie

Wij van Lumineux nemen uw zorgen uit handen en zorgen ervoor dat er nergens aan ontbreekt tijdens uw feest of evenement. Daarbij bezorgen wij de dranken bij u op locatie. Geef aan op welke dag u de dranken wenst en we zorgen ervoor dat dit in orde komt. Vergeet u niet om er lekkere hapjes en een buffet bij te bestellen? Ook kunt u er voor kiezen de hele catering door ons te laten verzorgen. Zo weet u zeker dat u een goede indruk maakt op uw gasten. Benieuwd wat de kosten zijn van het bestellen bij Lumineux? Vraag een offerte aan waarbij u aangeeft hoeveel gasten u verwacht op uw feest of evenement en we geven u duidelijkheid.