Drankenpakketten

Lumineux kan u voorzien van een compleet drankenpakket inclusief personeel. Van easy; bier, wijn en frisdrank tot exclusive waar tevens binnen- en buitenlands gedestilleerde dranken bij inbegrepen zitten. Dit alles is tevens beschikbaar vanuit de LX Rollende bar truck.
Wilt u zelf de gasten voorzien van een drankje? Dan kunt u ook kiezen voor het drankenpakket op nacalculatie.
✔️ Prijzen zijn inclusief BTW

Drankenpakket

Bent u van plan een feest te geven of organiseert u een evenement? Wilt u uw gasten hierbij graag van een drankje voorzien? Hiervoor bent u bij Lumineux op het juiste adres. Bekijk de verschillende mogelijkheden aan drankenpakketten op onze website.

Drankenpakket op nacalculatie

Als u ervoor kiest een drankenpakket te bestellen bij Lumineux heeft u verschillende opties. Wenst u graag zelf de dranken uit te schenken aan uw gasten dan kunt u kiezen voor een drankenpakket op nacalculatie. U geeft aan voor hoeveel personen u dranken nodig heeft en wij zorgen ervoor dat er voldoende dranken geleverd worden. U betaalt enkel de verbruikte en/of aangebroken dranken. U hoeft er op deze manier niet zelf over na te denken welke dranken u moet aanschaffen en hoeveel u precies nodig heeft.

Drankenpakket via Lumineux

Als u uw gasten van drinken wenst te voorzien kunt u er ook voor kiezen dit uit te besteden aan Lumineux. U heeft dan keuze uit diverse drankenpakketten. U kunt er zo zelf voor kiezen hoe uitgebreid u het aanbod aan dranken wilt hebben. Het voordeel aan deze pakketten is dat deze inclusief personeel, barmaterialen, koeling, glaswerk en alle andere benodigdheden zijn. Alles wordt zo voor u geregeld. De drankenpakketten zijn te boeken vanaf 50 personen en voor minimaal 4 uur. De prijzen zijn per persoon, per uur. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag.