Italian foodtruck

Vanuit de Italian foodtruck bereiden wij heerlijke steenoven gebakken pizza’s, verse pasta’s en brushetta’s.
Door de steenoven komt de geur je al tegemoet en geeft het een unieke en smakelijke belevenis! Uiteraard zijn de menu’s nog uit te breiden of aan te passen geheel naar wens.
Klik op de diverse menu’s van easy tot exclusive om het complete menu te bekijken.
✔️ Prijzen zijn inclusief BTW

Foodtruck Italiaans eten

Italië kenmerkt zich door de gezellig sfeer, de kleuren en het lekkere eten. Heeft u een evenement of een feest in Italiaanse sferen? Dan kan een Italian foodtruck niet ontbreken. Bij Lumineux bieden we verschillende arrangementen voor de Italiaanse foodtruck. Voor welke kiest u? Hieronder leggen we uit waar u de keuze uit heeft.

Italiaans genieten van pasta en pizza

Waant u zich even echt in Italië. Waar geniet u dan het meeste van? Waar denkt u als eerste aan? Juist, de heerlijke steenoven pizza’s en de smaakvolle en diverse pasta’s. Italianen eten en drinken vanaf het middaguur bijna de gehele dag tot laat in de avond. Italiaans eten is dus een van de belangrijkste onderdelen op uw themafeest. Bij Lumineux kunt u kiezen uit drie verschillende arrangementen. De Easy, Classic en Exclusive. Huurt u het Easy menu, dan kunt u 5 pizza’s naar wens kiezen die wij op locatie zullen bereiden. Gaat u voor het Classic arrangement, dan kunt u 7 verschillende pizza’s kiezen én vier verschillende pasta’s met verschillende soorten pastasauzen. Ga voor exclusief met het Exclusive arrangement: kies 7 pizza’s, vier pastasoorten en -sauzen en de kok opent voor u een bruschetta bar met heerlijke hapjes!

Pizza foodtruck huren

Alle arrangementen zijn mogelijk vanaf 50 personen en op basis van 2,5 uur. Huurt u de Italiaanse foodtruck, dan krijgt u altijd de uitgiftemeubelen, de kok en de benodigde serveermaterialen per persoon erbij. Het is belangrijk om zelf voor 1 vrije groep stroom met 230 V te regelen, wateraansluiting met een gardena koppeling en een ruimte van 6×5 meter met een verharde ondergrond. De pizza en pasta foodtrucks zijn erg in trek. Wilt u de pizza en pasta foodtruck op uw feest, wees dan op tijd met het reserveren. Vervolgens ontzorgen we u volledig!

Huur uw pasta en pizza foodtruck bij Lumineux

Uw feest is bellissimo met de pasta en pizza foodtruck van Lumineux. U huurt de foodtruck gemakkelijk via onze site. Heeft u vragen, neem contact met ons via de site of bel ons! We staan u graag te woord.