Koffie piaggio

Kopje koffie of thee? Het is vaak een fijn ontvangst of afsluiter voor uw feest of evenement. Hoe leuk is het om uw gasten dit kopje koffie of thee op originele wijze aan te bieden? Met de LX Koffie & thee Piaggio!
✔️ Prijzen zijn inclusief BTW

Koffie vanuit een prachtige Piaggio

Zelfs iemand die nooit koffie drinkt, krijgt bijna zin in een vers gezet kopje wanneer ze die prachtige Piaggio zien. Dit kleine eigenwijze karretje heeft aan een klein plaatsje en een vrije groep met 230 volt stroom genoeg om uw gasten te voorzien van de lekkerste koffie en thee. Voor de verandering hoeft u zelf de kan en de kopjes niet eens aan te raken, onze medewerkers nemen dit klusje graag van u over!

Koekje erbij?

Goede koffie en thee gaat natuurlijk samen met zoete versnaperingen. Daar weten wij van Lumineux alles van. Onze medewerkers nemen dan ook niet alleen warme dranken mee in de Piaggio. Uw gasten kunnen genieten van een assortiment vers gesorteerde koekjes. Optioneel kunt u petit fours met of zonder opdruk bij bestellen. Vanzelfsprekend horen ook melk en suiker bij dit arrangement. U kunt onze LX koffie & thee Piaggio boeken voor feesten vanaf vijftig gasten en voor minimaal een uur. Aan te raden is om ook direct een van onze andere foodtrucks te huren, zo blijft uw gehele evenement of feest in dezelfde stijl.

Vraag maar raak!

Heeft u na het lezen van bovenstaande behoefte aan extra informatie? Wij helpen u graag verder! Wij ontzorgen u namelijk met volledig partyverhuur voor een goed feest, van catering tot aankleding. Hiervoor kunt u te allen tijde terecht bij onze medewerkers. Contact opnemen kan tijdens kantoortijden via mail of telefonisch. Ook kunt u online een terugbelnotitie maken. Onze professionals nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om u alles te vertellen over de LX koffie & thee Piaggio.