Barbecue smoker

Een originele barbecue organiseren met een echte eye-catcher op uw feest of evenement?
Wij komen bij u op locatie met de grote LX barbecue smoker om de heerlijkste gerechten vers te bereiden. Vers vlees wordt op smaak gebracht met huisgemaakte marinades en kruidenmixen en tot perfectie gegaard in onze smoker. Ook hebben wij een divers aanbod vegetarische gerechten.
Er zijn diverse menu’s van streetfood tot exclusive. Klik op de LX smokermenu’s om het complete menu te zien. Eet smakelijk!
✔️ Prijzen zijn inclusief BTW

Steel de show met de LX Smoker

Wanneer u de heerlijke geuren ruikt en het knapperende vuur hoort, weet u wel genoeg. De LX Smoker staat aan! Naar deze enorme zwarte barbecue blijven uw gasten wel even kijken. De LX Smoker is een stoere verschijning door de grote grill en houten aankleding. Ook de gerechten kunnen stoer genoemd worden. Denk aan de beste burgers van MRIJ-rund, pulled pork en smokey chicken. Het is maar net waar uw gasten zin in hebben. Ook een visassortiment behoort namelijk tot de mogelijkheden. Met de verfijnde bijgerechten maakt iedereen zijn eigen ultieme bordje compleet.

Soorten LX Smoker

Fijnproevers over de vloer? U maakt ze vast en zeker blij met Picanha met Chipotle marinade of een bavette gekruid met rozemarijn en knoflook. Liever zalmzijdes met citroen, dille en mosterd? Wanneer u onze LX Smoker huurt, maakt u het zo uitgebreid als u zelf wilt. Zo bieden wij niet alleen het ‘Easy’ of ‘Classic’ menu. Met de ‘Exclusive’ pakt u helemaal uit. De ribeye steak van black angus, de cote de boeuf met kruidenboter of de eendenborst in rode wijn en creme de cassis zijn nog maar enkele voorbeelden van dit menu.

Vraag het onze medewerkers

Wij kunnen nog wel even doorgaan over al die heerlijke gerechten uit onze LX Smoker. Ook kunnen we ons voorstellen dat u het liever proeft in plaats van dat u erover leest. Neem daarom vooral contact met ons op voor extra informatie en de beschikbaarheid. Dit kan bijvoorbeeld telefonisch of via mail. Onze medewerkers vertellen u graag meer. Wij ontzorgen u namelijk met volledig partyverhuur voor een goed feest, van catering tot aankleding. En voor u het weet proeft u deze grillgerechten zelf!