Streetfoodtruck

Een stoere verschijning is de Streetfoodtruck met wereldse specialiteiten! Spaanse pinchos, Amerikaanse fried chicken, Mexiaanse nacho’s, Surinaamse roti, Indonesische soto of Griekse gyros?

Maar ook een speciaal frietje kan worden bereid in de streetfoodtruck. Wat dacht u van een frietje Kansas; verse friet met pulled pork, coleslaw en home made barbecuesaus. Of van een frietje Bangkok? Verse friet met pittige gegrilde kip, home made chilisaus en verse atjar.
Uiteraard is een vers frietje met heerlijke snack ook mogelijk.

Klik op een van de vlaggen om het complete landenmenu of een werelds menu te zien. Heeft u zelf voorkeuren? Geef ze gerust door, wij maken graag een menu op maat!
✔️ Prijzen zijn inclusief BTW

Maak uw culinaire wereldreis

Van Thais tot Turks en van Amerikaans tot Surinaams. In onze LX Streetfoodtrucks worden de meest goede nationale gerechten uit verschillende landen gemaakt. U heeft de keuze uit meer dan tien verschillende landen. Het is dus maar net wat bij uw feest of evenement past. Wat betreft het uiterlijk past het er gegarandeerd bij, want deze foodtruck is met stijlvol hout een mooie verschijning.

Nacho’s, dumplings of pannenkoeken?

Eerlijkheid gebied te zeggen, wij vinden het moeilijk om u een van de menu’s te adviseren. Alle gerechten van de verschillende nationaliteiten zijn namelijk van uitstekende kwaliteit. Of u nu kiest voor de pittige Mexicaanse keuken, de volle smaken uit Suriname of de gaat voor die vertrouwde Oerhollandse maaltijd. Alle landen hebben hun eigen heerlijke specialiteiten, die onze koks graag live voor u klaarmaken. Op het menubord staat precies wat uw gasten van onze koks mogen verwachten. Het enige dat wij nodig hebben is een locatie met een vrije groep 230 volt en een wateraansluiting voor onze gardena koppeling. Wij plaatsen onze LX Streetfoodtruck en u kunt genieten!

Wij horen graag van u!

Met zoveel keuze uit diverse soorten streetfood is het niet zo vreemd dat u graag aanvullende informatie zou willen ontvangen. Daarom staan onze medewerkers voor u klaar met antwoorden op uw vragen en aanvullende informatie. Wij ontzorgen u namelijk met volledig partyverhuur voor een goed feest, van catering tot aankleding. Neem daarvoor contact op via mail of telefoon. Hoewel wij meerdere nationaliteiten uit onze LX Streetfoodtrucks toveren, staat er slechts één truck tot onze beschikking. Tijdig reserveren is dus een aanrader. Adios, Ni Hao of wellicht tot gauw!