Foodfietsen

Een foodtruck hoeft niet per sé groot en opzichtig te zijn om op te vallen. Juist de nostalgische foodtrucks in de vorm van foodfietsen zijn een verrassende verschijning op feesten, festivals en evenementen!
Bekijk snel de verschillende foodfietsen van Frietfiets tot Vitaminefiets en van Pannenkoekenfiets tot de unieke Baksofiets met allemaal hun eigen diverse menu’s.
✔️ Prijzen zijn inclusief BTW

Foodfiets met nostalgie

Haal een nostalgisch gevoel bij uw gasten of bezoekers naar boven met één van de karakteristieke foodfietsen. De meest heerlijke gerechten worden vanuit deze prachtig verbouwde bakfietsen bereid. Juist de eenvoud maakt dat deze LX fietsen zeer geliefd zijn bij publiek. Zeker op een markt, braderie of themafeest doen deze foodtruck fietsen het ontzettend goed. Het roept gegarandeerd warme gevoelens bij uw bezoekers op. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de meest heerlijke gerechten die hier vandaan komen.

Soorten foodtruck fietsen

De keuze voor uw foodtruck fiets heeft natuurlijk ook te maken met het gerecht dat u wilt serveren. Dit geldt ook voor de foodfietsen. Zo zijn er voor diverse gerechten verschillende fietsen te huren bij Lumineux. Een heerlijk vers frietje van de Frietfiets, de beste pannenkoeken van de Pannenkoekenfiets of misschien een pittig wokgerecht uit de Wokfiets? Waar gaat uw voorkeur naar uit? U hebt het voor het zeggen. Met de keuze voor uw foodbike haalt u dus niet alleen een nostalgische sfeer naar uw feest, festival of markt, u biedt ook nog eens verrassend eten. Bijkomend voordeel? De foodfietsen hebben niet veel plaats nodig om tot hun recht te komen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij kunnen ons voorstellen dat u graag meer informatie ontvangt over de mogelijkheden van de fietsende foodtrucks van Lumineux. Wij ontzorgen u namelijk in alles wat een goed feest nodig heeft, van catering tot aankleding. Voor informatie kunt u te allen tijde terecht bij onze medewerkers. Contact opnemen kan tijdens kantoortijden via mail of telefonisch. Ook kunt u online een terugbelnotitie maken. Onze professionals nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om u te voorzien van aanvullende informatie.