Soepbuffetten

Bent u op zoek naar een partij waar u terecht kunt voor heerlijke huisgemaakte verse soepen? Dan bent u bij Lumineux aan het juiste adres.
✔️ Prijzen zijn inclusief BTW

Soepbuffetten bestellen

Gaat u een feest of evenement organiseren en wilt u daarbij uw gasten een heerlijk soepje voorschotelen? Dan bent u bij Lumineux aan het adres. Aangezien smaken verschillen kunt u bij ons terecht voor een heerlijk soepbuffet. Zo kunnen uw gasten zelf beslissen voor welke soep ze kiezen. Bent u ook benieuwd naar ons aanbod en de mogelijkheden van soepbuffetten bestellen? We leggen het graag aan u uit.

Voor welk soepbuffet kiest u?

Een soepje is ideaal om te serveren als lunch, voorgerecht of diner aan uw gasten. Wilt u dit ook? Bij Lumineux kunt u een heerlijk soepbuffet bestellen. Daarbij kunt u zelf kiezen waar het buffet uit moet bestaan. Zo kunt u onder andere kiezen uit huisgemaakte tomatensoep, kippensoep, groentesoep, champignonsoep, uiensoep en erwtensoep. Alle soepen zijn huisgemaakt en zijn vers bereid. Daarbij geldt dat we stokbrood, kruidenboter en soepstengels erbij serveren. Ook maakt het bij Lumineux niet uit voor hoeveel mensen u een buffet wilt organiseren: wij zorgen er altijd voor dat er voldoende is voor al uw gasten.

Materialen

Het grote voordeel van het bestellen van een soepbuffet is dat u zelf niet in de keuken hoeft te staan om de lekkerste soep te maken. Tevens hoeft u zich ook niet druk te maken of u wel genoeg servies heeft voor uw gasten. Bij het soepbuffet serveren we de nodige buffetmaterialen, zoals soepkommen, soeplepels en servetten. Plaats dus uw bestelling en geef aan op welke dag u het buffet wenst. Wij zorgen ervoor dat het soepbuffet bij u wordt geleverd op de door uw gekozen dag. Heeft u nog speciale wensen? Geef dit dan door aan ons en we bespreken de mogelijkheden met u. Neem contact op met een van onze specialisten en zij staan u graag te woord en bereiden het soepbuffet voor u op maat.