Personeel

Wilt u ervoor zorgen dat uw feest of evenement van A tot Z verzorgd wordt en het uw gasten aan niets ontbreekt? Bekijk dan de mogelijkheden voor het inhuren van personeel van Lumineux.
✔️ Prijzen zijn inclusief BTW

Deskundig catering personeel voor elk feest

Hartstikke leuk, een evenement of feestje organiseren, maar er komt toch vaak onverwacht veel bij kijken. Wie zet u achter de bar, hoe zorgt u ervoor dat uw gasten goed te eten krijgen en dat de drankjes op tijd bijgeschonken worden? Lumineux kan u deze zorgen uit handen nemen. Bij ons huurt u professioneel catering personeel in. Onze horecaprofessionals draaien hun hand niet om voor een feestje of evenement. Zij weten bovendien precies wat zij aan moeten met onze buffetten.

Professionals voor de horeca

Op een familiereünie of feestje met vrienden van geringe grootte lukt het vaak nog wel om in eigen kring mensen te vinden die de bar willen bemannen of met hapjes rond kunnen gaan. Maar bij grotere feesten is het wellicht een goed idee om deze werkzaamheden uit handen te geven, zodat alle gasten en uzelf van het evenement kunnen genieten. Onze deskundige horecaprofessionals kunt u partijen van elke grootte toevertrouwen. Zij zorgen ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Het catering personeel van Lumineux weet bovendien precies hoe zij onze buffetten op hun smakelijkst serveren en dranken uitschenken.

Feest of evenement op elke gewenste locatie

Bij Lumineux kunt u terecht voor feesten en evenementen van elke omvang. Wilt u alleen een tent huren of een van onze overheerlijke buffetten inclusief benodigdheden bestellen? Dat kan.  Lumineux biedt u ook de mogelijkheid om uw hele feest uit handen te geven. Wij hebben alles in huis om van uw feest een succes te maken. Op elke gewenste locatie weten wij een passend evenement op te bouwen dat precies voldoet aan al uw wensen en eisen.

Catering personeel verzorgt uw evenement van A tot Z

Wilt u graag deskundig catering personeel inhuren voor uw feest en evenement, zodat u zelf van uw feest kan genieten? Neem dan snel contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Ook over de overige diensten en producten die wij aanbieden vertellen wij u graag meer.