Duits buffet

P.p.19.50

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Beschrijving

Soep in dit Duitse buffet:
• Huhnerragoutsuppe – gebonden kippensoep met groenten

Vleesgerechten in dit Duitse buffet:
• Schnitzels in zigeunersaus met paprika en ui
• Bratwurst
• Bremer kükenragout – ragout van braadkuiken
• Saft gulyas – runder goulash

Groentegerechten in dit Duitse buffet:
• Sauerkraut – zuurkool met krenten en spek
• Gruhne bohnen – sperziebonen

Basisgerechten in dit Duitse buffet:
• Krieljtes met spek, ui en augurk
• Himmel und erde – aardappelpuree met appelcompote

Bijgerechten in dit Duitse buffet:
• Kartoffelsalat – salade van aardappel, ei, augurk, bieslook, spek en mayonaise
• Kruidenboter
• Kaiserbroodjes

Extra informatie

Inclusief de benodigde serveer- en buffetmaterialen, borden en bestek per persoon. Indien u meer couverts wenst kunt u deze los bijbestellen.
Wij doen de afwas!

Wij bereiden dit buffet vanaf 25 personen.
Minder personen? Vraag naar de mogelijkheden en de prijs op maat.

Diëten? Allergieën? Geef dit tijdig en gedetailleerd aan. Wij zullen in overleg met de keuken doorgeven wat de eventuele mogelijkheden zijn of welke gerechten hierop aangepast kunnen worden en wat hiervan de eventuele meerprijs is.

Duits buffet

In Duitsland houden ze van lekker eten. De Duitse keuken staat voornamelijk bekend om haar schnitzel en een goede braadworst, maar zo zijn er nog meer lekkere gerechten die echt de moeite waard zijn om eens te proberen. Bent u nog op zoek naar een buffet voor op uw feest of bijeenkomst? Wilt u uw gasten eens iets anders lekkers voorschotelen? Kiest u dan eens voor een Duits buffet.

De Duitse gerechten binnen dit buffet

Als u de keuze maakt voor een Duits buffet van Lumineux zorgt u ervoor dat uw gasten een goede maaltijd krijgen en er genoeg te eten zal zijn voor iedereen. Zo bieden we naast de schnitzel en bratwurst een lekkere ragout en runder goulash. Ook zijn er verschillende groentegerechten en krieltjes of aardappelpuree met appelcompote. Als bijgerechten vindt u een heerlijke kartoffelsalat, kaiserbroodjes en kruidenboter in dit buffet. Met dit Duits buffet heeft u dus keuze genoeg om al uw gasten lekker te laten eten.

Een Duits buffet op Locatie

Bij de keuze voor een Duits buffet van Lumineux kiest u voor gemak. U hoeft alleen door te geven hoeveel gasten u zal ontvangen op uw feest of evenement en wanneer u het buffet wenst te nuttigen.

Vervolgens bezorgen wij op de afgesproken dag het buffet bij u op locatie. Ook leveren we dan direct alle serveer- en buffetmaterialen, borden en bestek mee. Het buffet wordt door ons voor u uitgezet zodat u nergens meer naar om hoeft te kijken. De materialen mogen achteraf weer vies mee terug, want ook de afwas doen wij voor u!

Duits buffet bestellen

Wij verzorgen graag de catering voor uw feest of bijeenkomst. Gaat uw voorkeur uit naar een Duits buffet? Laat het ons dan weten en wij regelen het voor u! Zijn er nog bepaalde allergieën of diëten waar we rekening mee moeten houden? Dit horen wij graag tijdig en gedetailleerd. Zo kunnen we op zoek gaan naar een passende oplossing. Het Duits buffet is verkrijgbaar vanaf 25 personen.

Heeft u ook hier aan gedacht?