Contact

Lumineux
Ravenswade 220
3439 LD Nieuwegein

Telefoon
030 - 27 41 609
Maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00uur.

Email
info@lumineux.nl

Eerste paal? Het beste feest!

Het is een spannend moment dat zeker gevierd moet worden, het slaan van de eerste paal. Aan de vooravond van het bouwproject wilt u uw gasten het graag naar hun zin maken, zodat ze het jaar er op terugkomen voor het eerste jubileum. Lumineux biedt een totaalconcept om u in alles te voorzien waar een feest aan moet voldoen.

Compleet feest op iedere locatie

Van feestzaal en weiland tot eigen achtertuin en bouwput. Als het gaat om feestlocaties is Lumineux een doorgewinterde ervaringsdeskundige. Op iedere gewenste locatie zetten wij een compleet feest neer, voorzien van catering, aankleding en passend amusement. Ook bij het slaan van de eerste paal van uw bouwproject staan wij dus voor u klaar. Helemaal in de stijl die u voor ogen heeft. Foodtrucks met diverse specialiteiten, een uitgebreid buffet bijvoorbeeld. Ons personeel serveert het graag aan uw gasten uit. Met evenveel plezier steken zij de barbecue voor u aan. Vanzelfsprekend horen hier passende dranken bij. Bent u in voor amusement? Wij regelen het met diverse spelletjes, opblaasfiguren of fun food. Ook over de styling hoeft u niet in te zitten, wij hebben alles in huis voor een volledige aankleding van uw feest. Wilt u vast het eindresultaat van het bouwproject laten zien? Dan zetten wij een beamer voor u klaar. Net als een goede geluidsset, zodat u de bouwplannen goed kunt uitleggen en laten zien. Het zijn natuurlijk slechts voorbeelden van hoe uw feest eruit kan komen te zien. Het is precies aan u van welk deel van onze service u gebruik wilt maken.

Bij het slaan van de eerste paal nodigt u uiteraard al uw zakelijke partners uit, als ook interessante prospects voor zaken die gaan komen via uw nieuwe vestiging. Zo maakt u van het slaan van de eerste paal ook gelijk een indrukwekkend relatie evenement.

Passende offerte

Neem voor meer informatie en vragen gerust contact met ons op. Bijvoorbeeld via mail of telefonisch. Vult u het contactformulier op onze website in? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Ook kunt u online vast vrijblijvend uw offerte op maat aanvragen. Als wij het hebben over een feest op maat, dan bedoelen wij dat ook. Van uw offerte maken we daarom al zoveel mogelijk maatwerk om u in al uw wensen te voorzien.

Offerte aanvragen

Totale ontzorging

  • Informatie over evenement

  • Hoe meer informatie wij hebben, hoe beter wij u kunnen helpen om uw evenement een succes te maken.