Erwtensoep

P.p.7.50

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Beschrijving

Soep:
• Erwtensoep met rookworst

Bijgerechten:
• Kruidenboter
• Roggebrood
• Spek
• Stokbrood

 

Extra informatie

Inclusief de benodigde serveer- en buffetmaterialen per persoon. Indien u meer couverts wenst kunt u deze los bijbestellen.

Wij bereiden dit vanaf 40 personen.
Minder personen? Vraag naar de mogelijkheden en de prijs op maat.

Diëten? Allergieën? Geef dit tijdig en gedetailleerd aan. Wij zullen in overleg met de keuken doorgeven wat de eventuele mogelijkheden zijn of welke gerechten hierop aangepast kunnen worden en wat hiervan de eventuele meerprijs is.

Erwtensoep buffet

Geeft u een feest in de koude wintermaanden? Of bent u op zoek naar een goed vullende maaltijdsoep om te serveren aan uw gasten? Als u denkt aan een typisch winters gerecht dan denkt u al snel aan een heerlijke warme kop erwtensoep. Wij bereiden deze populaire lekkernij vers in onze eigen keuken op grootmoederswijze. Dat wordt smullen!

Erwtensoep op grootmoederswijze bestellen

Erwtensoep is een heerlijk ouderwets gerecht dat voornamelijk in de wintermaanden wordt gegeten. Wij bereiden in onze keuken erwtensoep op een ambachtelijke wijze, volgens geheim recept. Eén ingrediënt dat we wel aan u verklappen is dat er rookworst in de soep zit. Hierdoor kunt u het een heerlijk vullende maaltijdsoep noemen. Heeft u bepaalde dieetwensen of allergieën? Geef dit dan tijdig en gedetailleerd aan. Wij zullen dan in overleg met de keuken op zoek gaan naar een passend en smaakvol alternatief.

Voor elke gelegenheid

Een heerlijke kop snert is ideaal om te serveren na een sportwedstrijd of bij bijvoorbeeld een stamppotbuffet tijdens uw bedrijfsfeest of een verjaardagsfeest. Wanneer u bij ons erwtensoep bestelt dan bereiden we dit vanaf 40 personen. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de benodigde serveer- en buffetmaterialen worden geleverd. Alles leveren wij warm aan en plaatsen dit op locatie in hotpots, zodat het nog een lange tijd warm blijft. Naast erwtensoep met rookworst ontvangt u ook de volgende bijgerechten:

Kruidenboter
Roggebrood
Spek
Stokbrood

Wij zorgen er altijd voor dat er genoeg bijgerechten worden geserveerd voor het aantal personen dat u heeft doorgegeven. Wilt u nog meer bijbestellen? Dan is dit mogelijk. Geef het dan door aan ons.

Erwtensoep buffet bestellen

Wilt u ook graag een erwtensoep buffet bestellen? Leveringen vinden plaats in heel Nederland. Van Groningen tot Maastricht dus. Als u erwtensoep wilt bestellen dan raden we u aan om dit tijdig door te geven. Een goede erwtensoep kost wel wat tijd, dus we raden u aan uw bestelling op tijd door te geven, want zo weet u zeker dat wij nog over de mogelijkheid beschikken om uw bestelling te maken en te leveren op de afgesproken datum en tijdstip.

Heeft u ook hier aan gedacht?