Contact

Lumineux
Ravenswade 220
3439 LD Nieuwegein

Telefoon
030 - 27 41 609
Maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00uur.

Email
info@lumineux.nl

Volledige voorbereiding voor uw feest

U heeft iets te vieren! U nodigt mensen uit en prikt een datum. Maar dan begint het pas, want er komt vaak meer bij de voorbereidingen van een feest kijken dan vooraf lijkt. Denk aan catering, aankleding en eventueel amusement voor uw gasten. Wist u dat u met deze zaken erg verrassend kunt uitpakken? Laat u daarom vooral eens inspireren door de professionals van Lumineux. Zij organiseren sinds jaar en dag de meest uiteenlopende feesten, voor welke gelegenheden dan ook. En het beste? Bij Lumineux vindt u alle ingrediënten voor dit feest onder één dak!

Uw feest, door ons verzorgd

Kent u dat? Al uw gasten genieten van een prachtige feestlocatie en proeven volop van de hapjes en drankjes. Intussen staat u zich uit te sloven in de keuken en kijkt u achteraf tegen een enorme berg afwas aan. Dat is niet nodig wanneer u ook tijdens het feest gebruikmaakt van de service van Lumineux. Wij hebben namelijk professionele vakmensen in huis, die u graag het werk uit handen komen nemen. Wat dacht u van gastheren of -dames, bediening of zelfs een kok? Zo heeft u zelf ook tijd om van uw eigen feest te genieten. Waar u van gaat genieten, dat is helemaal aan u. Zo bieden wij alleen al op gebied van catering enorm veel keuze. Denk aan een barbecue, foodtruck of luxe gesorteerde hapjes. Vanzelfsprekend samen met heerlijke dranken. Ook met de aankleding kunt u alle kanten op. Iedere gewenste stijl kunnen wij vormgeven. En de volgende dag? Ziet de feestlocatie eruit alsof er niets gebeurd is. Heerlijk toch?

Vraag uw offerte aan

Benieuwd wat wij voor uw feest kunnen betekenen? Vraag dan zeker even een vrijblijvende offerte aan. Dit doet u eenvoudig online. Hier kunt u uw gegevens en wensen achterlaten, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.</p

Offerte aanvragen

Totale ontzorging

  • Informatie over evenement

  • Hoe meer informatie wij hebben, hoe beter wij u kunnen helpen om uw evenement een succes te maken.