Foodfietsen

Bent u op zoek naar een originele manier om uw gasten te voorzien van lekker eten of drinken? Bekijk dan eens de verschillende mooie unieke foodfietsen welke we verhuren met en zonder de volledige catering om uw feest te complementeren.

Foodfietsen huren

Wilt u uw gasten een unieke beleving bieden op uw feest of evenement? Het huren van een van onze nostalgische foodfietsen is dan een leuk idee. Deze prachtig omgebouwde bakfietsen zullen echt een aanwinst zijn op uw feest. Of u nu op zoek bent naar lekker eten van bijvoorbeeld de pannenkoeken-, poffertjes- of braaifiets of liever kiest voor de wat gezondere vitaminefiets, voor elke gelegenheid hebben wij de geschikte foodbike.

Arrangementen bij de foodfiets

Zoveel fietsen, zoveel arrangementen. Maakt u de keuze voor ambachtelijke friet met snacks uit de frietfiets of liever heerlijke saté uit de braaifiets of authentieke baksofiets? Vanuit de vitaminefiets kunnen heerlijke smoothies of verse sappen geserveerd worden. Of u kiest voor ‘shake your salad’ of ‘build your own wrap’. Zoals u al zult zien zijn er heel veel mogelijkheden. Klik op de gewenste foodfiets om de arrangementen en menu’s te bekijken. Vraag een offerte aan met uw wensen en we sturen u een passende offerte toe.

Foodfiets op uw feest

Bent u er al uit welke foodfiets het beste zou passen op uw feest of evenement? Voor welke foodfiets u ook kiest, voor alle fietsen geldt dat deze wordt geleverd inclusief kok en de benodigde serveermaterialen per persoon. Houdt u er wel rekening mee dat er op locatie een aantal zaken aanwezig dienen te zijn. Denkt u hierbij aan de beschikbare ruimte die nodig is voor de foodbike, een stroomvoorziening en wateraansluiting. Deze staan bij elke foodtruck apart vermeld zodat wij en u niet voor verrassingen komen te staan.

Foodfiets huren bij Lumineux

De prijzen zijn afhankelijk van het aantal personen, de tijdsduur en welke foodfiets en bijpassend arrangement u kiest. Indien er nog rekening gehouden dient te worden met speciale diëten of allergieën vernemen we dit graag. We zullen in overleg met de keuken kijken wat de eventuele mogelijkheden zijn of welke gerechten hierop aangepast kunnen worden en wat hiervan de eventuele meerprijs is. We hebben ook voor de vegetariërs diverse lekkere opties en ook halal behoort tot de mogelijkheden. Mocht u nog vragen hebben of speciale wensen, neem dan gerust contact met ons op.

Alle foodtrucks van Lumineux

Naast foodfietsen biedt Lumineux nog meer soorten foodtrucks aan om uw feest compleet en geslaagd te maken. Ontdek ons volledige aanbod foodtrucks hier.

Koffie foodtrucks | Italiaanse foodtrucks | Hamburger foodtrucks | Friet fietsen | Pannenkoeken & poffertjes foodtrucks | Bruiloft foodtrucks | Bar foodtrucks | IJs foodtruck | Alle foodtrucks