Contact

Lumineux
Ravenswade 220
3439 LD Nieuwegein

Telefoon
030 - 27 41 609
Maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00uur.

Email
info@lumineux.nl

Koffie foodtruck

Bent u op zoek naar een koffie foodtruck? Bij Lumineux bent u hiervoor aan het juiste adres! Bekijk de verschillende mogelijkheden om uw gasten te voorzien van een heerlijk kopje koffie.

Koffie foodtruck

Naast het eten is ook het drinken erg belangrijk op een feest of evenement. Een lekkere kop koffie wordt dan ook vaak erg goed ontvangen. Een originele manier om uw gasten een kop koffie aan te bieden is met een foodtruck. Een goede keuze is dan bijvoorbeeld onze koffie piaggio. Laat deze eyecatcher voorrijden bij u in de achtertuin of op een andere door u gekozen locatie en verras uw gasten met een heerlijke kop espresso of cappuccino.

Arrangementen die horen bij de koffie foodtruck

Er zijn verschillende arrangementen te boeken om uw gasten te voorzien van koffie en thee. Kiest u bijvoorbeeld voor het koffie & thee piaggio arrangement met koffie, thee en een koekjes assortiment. Dit kunt u ook eventueel nog uitbreiden met petit fours met of zonder opdruk. Ook is het mogelijk een koffie en thee arrangement te boeken met onze rollende bartruck. Deze bartruck is ook zeker een leuke verschijning en een mooie aanvulling op uw feest. Vanuit onze andere foodtrucks is het ook mogelijk koffie en thee te serveren aan uw gasten. Dit is dan goed te combineren met een van onze andere foodtruck arrangementen om uw gasten van lekker eten te voorzien.

Koffie foodtruck op uw feest

Bent u er al uit welke optie de mooiste aanvulling is op uw feest of evenement? Voor welke foodtruck u ook kiest, voor alle foodtrucks geldt dat deze geleverd wordt inclusief personeel en de benodigde serveermaterialen per persoon. Op locatie zijn wel een aantal zaken benodigd voor de foodtrucks. Deze staan per foodtruck vermeld op de website. Denkt u hierbij aan de beschikbare ruimte, stroomvoorziening en een wateraansluiting. Wanneer u een koffie foodtruck wilt huren informeren we u hier graag goed over.

Koffie foodtruck huren bij Lumineux

Wilt u uw gasten verwennen met heerlijke koffie en thee uit een van onze foodtrucks? Huur dan nu uw favoriete koffie foodtruck bij Lumineux. De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid personen, de tijdsduur van uitgifte, de soort foodtruck van uw keuze en het arrangement dat u kiest. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Alle foodtrucks van Lumineux

Naast koffie foodtrucks biedt Lumineux nog meer soorten foodtrucks aan om uw feest compleet en geslaagd te maken. Ontdek ons volledige aanbod foodtrucks hier.

Pannenkoeken & poffertjes foodtrucks | Italiaanse foodtrucks | Hamburger foodtrucks | Friet fietsen | Foodfietsen | Bruiloft foodtrucks | Bar foodtrucks | IJs foodtruck | Alle foodtrucks