Frans buffet

P.p.19.50

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Beschrijving

Soep in dit Franse buffet:
• Franse mosterdsoep met croutons en spekjes

Vleesgerechten in dit Franse buffet:
• Coq au vin – kip gestoofd in rode wijn
• Provençaals gekruide procureur in jus van sjalot
• Boeuf bourginon – runderstoofvlees met ui en rode wijn

Visgerechten in dit Franse buffet:
• Witvis met mosterdsaus
• Gegrilde zalm met saffraan beurre blanc

Groentegerechten in dit Franse buffet:
• Zuid-Franse groentegratin
• Haricoverts met spek en ui

Basisgerechten in dit Franse buffet:
• Aardappelgratin met room, knoflook, ui en spek
• Krielaardappelen in roomsaus

Bijgerechten in dit Franse buffet:
• Kruidenboter
• Stokbrood

Extra informatie

Inclusief de benodigde serveer- en buffetmaterialen, borden en bestek per persoon. Indien u meer couverts wenst kunt u deze los bijbestellen.
Wij doen de afwas!

Wij bereiden dit buffet vanaf 25 personen.
Minder personen? Vraag naar de mogelijkheden en de prijs op maat.

Diëten? Allergieën? Geef dit tijdig en gedetailleerd aan. Wij zullen in overleg met de keuken doorgeven wat de eventuele mogelijkheden zijn of welke gerechten hierop aangepast kunnen worden en wat hiervan de eventuele meerprijs is.

Frans buffet

De Franse keuken wordt door velen gezien als een van de beste keukens in de wereld. Dit komt door de grote diversiteit binnen de Franse keuken. Heeft u binnenkort een feest of bijeenkomst waarbij u uw gasten van een lekkere maaltijd wilt voorzien? Bent u op zoek naar het gemak van een buffet met voor ieder wat wils en wilt u uw gasten laten genieten van een van de klassieke Franse gerechten? Lumineux verzorgt uw buffet aan huis graag!

De Franse gerechten binnen dit buffet

Als u kiest voor een Frans buffet zorgt u ervoor dat er voor al uw gasten genoeg te eten is. Zo zullen wij er ook zorg voor dragen dat al het eten warm geserveerd wordt. Binnen het buffet is er een ruime keuze aan gerechten zodat iedereen kan genieten van lekker Frans eten. Het Frans buffet biedt een heerlijke Franse mosterdsoep, verschillende vleesgerechten waaronder natuurlijk een coq au vin en boeuf bourginon, maar is er ook keuze uit witvis en gegrilde zalm en meerdere groente- en aardappelgerechten.

Een Frans buffet op locatie

Als u kiest voor een Frans buffet van Lumineux kiest u voor gemak. Wij komen uw buffet samen met alle serveer- en buffetmaterialen, borden en bestek op de afgesproken dag bij u op locatie bezorgen. Het buffet wordt ook voor u uitgezet zodat u verder nergens meer naar hoeft om te kijken. Zelfs de afwas achteraf hoeft u niet te doen. Wij doen de afwas voor u!

Frans buffet bestellen

Een Frans buffet voor uw feest, zakelijke bijeenkomst of ander evenement bestelt u heel eenvoudig bij Lumineux. Zodra u weet hoeveel gasten u verwacht geeft u aan ons door welk buffet u wenst en hoeveel personen u te eten wilt geven. Ook eventuele diëten of allergieën horen wij graag tijdig zodat we kunnen kijken hoe we hier zo goed mogelijk rekening mee kunnen houden. Een Frans buffet bestelt u vanaf 25 personen.

Heeft u ook hier aan gedacht?