Lumineux
Ravenswade 220
3439 LD Nieuwegein

Telefoon
030 – 27 41 609
Maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00uur.

Email
info@lumineux.nl

Hamburger foodtrucks

Zoekt u een adres waar u een hamburger foodtruck kunt huren? Bij Lumineux beschikken we over verschillende foodtrucks waaruit we de heerlijkste burgers serveren.

Hamburger foodtruck

Bij ieder feest of evenement is de catering een belangrijk onderdeel. U wilt uw gasten graag verwennen met lekker eten en het is nog mooier als u ze hiernaast ook een unieke beleving kan bieden. Het huren van een foodtruck is dan een erg goed idee. Wij hebben meerdere foodtrucks waaruit wij heerlijke hamburgers aan uw gasten kunnen serveren. De broodjes hamburger zijn aan te passen aan de wensen van uw gasten. Zo hebben wij ook lekkere vegetarische burgers en behoort halal ook tot de mogelijkheden. Naast de burgers serveren wij onder andere ook lekkere broodjes pulled pork of smokey chicken.

Arrangementen bij de hamburger foodtrucks

Bij Lumineux heeft u de keuze uit een heel aantal verschillende burger foodtruck arrangementen geserveerd uit diverse foodtrucks. Of u nu op zoek bent naar een mooie grote smoker of bijvoorbeeld de indrukwekkende big benz foodtruck. Er is keuze genoeg in zowel de foodtruck als de menu’s die u uw gasten kunt laten voorschotelen. Al onze gerechten worden vers voor u bereid bij u op locatie vanuit de foodtruck. Laat uw gasten dus genieten van de heerlijke gerechten die uit de foodtruck tevoorschijn komen. Klikt u op de gewenste foodtruck om de arrangementen en complete menu’s te bekijken. Een menu op maat behoort ook tot de mogelijkheden. Dit menu is op aanvraag te bestellen en afhankelijk van het aantal personen samen te stellen. Vraag een offerte aan met uw wensen en we sturen u graag een passende offerte toe.

Hamburger foodtruck aan huis of op locatie

Heeft u een mooie foodtruck gevonden om op uw feest of evenement uw gasten van lekker eten te voorzien? Het maakt niet uit voor welke foodtruck u kiest, voor alle foodtrucks geldt dat ze wordt geleverd inclusief kok of pitmaster, uitgiftemeubel en de benodigde serveermaterialen per persoon. Op de betreffende locatie dienen wel een aantal zaken aanwezig te zijn. Denkt u hierbij aan de beschikbare ruimte, stroomvoorziening en een wateraansluiting. De benodigdheden staan bij elke foodtruck apart vermeld. Wanneer u een foodtruck wenst te huren informeren we u hier graag goed over. Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen. De prijs is afhankelijk van het aantal personen, de tijdsduur, de soort foodtruck en het arrangement dat u kiest. Zijn er nog allergieën of diëten, dan kan er een kleine meerprijs aan zitten. Uiteraard gaat dit alles in goed overleg. Vraag nu een passende offerte op via de website.

Alle foodtrucks van Lumineux

Naast hamburger foodtrucks biedt Lumineux nog meer soorten foodtrucks aan om uw feest compleet en geslaagd te maken. Ontdek ons volledige aanbod foodtrucks hier.

Koffie foodtrucks | Pannenkoeken & poffertjes foodtrucks | Italiaanse foodtrucks | Friet fietsen | Foodfietsen | Bruiloft foodtrucks | Bar foodtrucks | IJs foodtruck | Alle foodtrucks