Italiaans buffet

P.p.19.50

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Beschrijving

Soep in dit Italiaanse buffet:
• Minestronesoep

Vleesgerechten in dit Italiaanse buffet:
• Lasagne bolognese
• Kip in chianti wijnsaus
• Stoofpot met procureur, room en truffel
• Polpette – gehaktballetjes in tomatensaus

Visgerechten in dit Italiaanse buffet:
• Zalmmoot in pestoroomsaus

Groentegerechten in dit Italiaanse buffet:
• Gegrilde groenten met olijfolie en zeezout
• Fagioli all’Uccelletto – Witte bonen uit Uccelleto

Bijgerechten in dit Italiaanse buffet:
• Vitello tonato – kalfsfricandeau met tonijnmayonaise
• Salade caprese – rucola, tomaat, mozzarella en basilicum
• Tapenade
• Brood

Extra informatie

Inclusief de benodigde serveer- en buffetmaterialen per persoon. Indien u meer couverts wenst kunt u deze los bijbestellen.

Wij bereiden dit buffet vanaf 25 personen.
Minder personen? Vraag naar de mogelijkheden en de prijs op maat.

Diëten? Allergieën? Geef dit tijdig en gedetailleerd aan. Wij zullen in overleg met de keuken doorgeven wat de eventuele mogelijkheden zijn of welke gerechten hierop aangepast kunnen worden en wat hiervan de eventuele meerprijs is.

Italiaans buffet

Wie houdt er nou niet van de Italiaanse keuken? U hoeft hierbij niet alleen te denken aan pizza en pasta, want de Italiaanse keuken biedt nog veel meer. Staat er binnenkort een evenement op de planning? Bent u nog op zoek naar een cateraar? Lumineux verzorgt graag het diner op uw evenement. Wilt u het eten in de vorm van een buffet? Kies dan voor een Italiaans buffet en beleef de Italiaanse heerlijkheden samen met uw gasten.

De Italiaanse gerechten binnen dit buffet

Het diner op een evenement is natuurlijk erg belangrijk. Naast het feit dat de gasten wellicht een beetje trek hebben, is het ook belangrijk dat het diner goed geregeld is. Het eten moet warm geserveerd worden, er moet genoeg zijn en het moet natuurlijk goed smaken. Wij bieden u graag ons Italiaanse buffet aan, zodat iedereen kan genieten van heerlijk Italiaans eten. Daarbij bieden wij een heerlijke Italiaanse minestronesoep, verschillende vleesgerechten zoals lasagne bolognese, kip, stoofpotje en polpette, maar ook zalmmoot en groentegerechten. Als bijgerechten vindt u vitello tonato, salade caprese, tapenade en brood in dit buffet. Er is dus voor ieder wat wils.

Een Italiaans buffet op locatie

Het Italiaanse buffet wat u hierboven vindt leveren wij gewoon op het adres van uw evenement af. Hierdoor hoeft u alleen maar de keuze te maken uit een buffet en door te geven voor hoeveel personen u dit buffet nodig heeft. De rest van dit Italiaanse buffet aan huis regelen wij. Het Italiaanse buffet wordt dus op de dag van het evenement afgeleverd op locatie, tegelijk met de benodigde serveer- en buffetmaterialen, borden en bestek. Dit hoeft u namelijk ook niet zelf te regelen. Het voordeel hiervan is dat u het ook weer vies mee terug kunt geven, want wij zorgen ook voor de afwas.

Italiaans buffet bestellen

Als Italiaans buffet traiteur zorgen wij graag voor de catering op uw evenement. Heeft u de voorkeur voor een Italiaans buffet op locatie? Schakel Lumineux dan nu in! Heeft u daarbij nog speciale wensen of allergieën waar wij rekening mee moeten houden? Geeft dit dan aan ons door, zodat wij op zoek kunnen gaan naar een passende oplossing. Het Italiaanse buffet als catering is verkrijgbaar vanaf 25 personen, dus bekijk nu hoeveel personen er op aanwezig staan bij uw evenement en bestel dit Italiaanse buffet.

Heeft u ook hier aan gedacht?