Italiaanse foodtrucks

Wenst u een Italiaanse foodtruck te huren? Bij Lumineux bent u hiervoor op het juiste adres! Wij beschikken over verschillende varianten Italiaanse foodtrucks. Maak uw keuze uit bijvoorbeeld de pizza foodtruck, Italiaanse pasta of koffie piaggio!

Italiaanse foodtruck

De catering is een belangrijk onderdeel van ieder feest of evenement. Wilt u uw gasten verwennen met al het lekkers uit de Italiaanse keuken? Als u ervoor kiest dit te doen door een Italiaanse foodtruck te huren biedt u uw gasten naast heerlijk eten ook een unieke beleving. Vanuit de Italiaanse foodtruck worden gerechten geserveerd waar bijna iedereen gek op is. Pizza, pasta en antipasti vallen bij veel mensen goed in de smaak. Deze heerlijke Italiaanse gerechten worden vers bereid door onze koks in de foodtruck. Door het huren van een Italiaanse foodtruck heeft u een unieke beleving. U geniet van bijzonder eten en het Italiaanse sfeertje, maar dan gewoon in uw eigen tuin, bedrijfsterrein of op de door u gekozen evenementen locatie!

Arrangementen die horen bij de Italiaanse foodtruck

Wij hebben bij Lumineux verschillende Italiaanse foodtruck arrangementen. Zo kunt u kiezen voor een pizza foodtruck met eventueel koffie en thee uit de koffie piaggio of juist voor een pasta foodtruck met verschillende soorten pasta. We hebben voor elke gelegenheid een heerlijk Italiaans arrangement. Vanuit de pizza foodtruck worden door de kok heerlijke steenoven gebakken pizza’s bereid. De geweldige geuren van de pizza’s uit de steenoven zullen zeker bijdragen aan een unieke en smakelijke belevenis. Of kiest u liever voor een pasta foodtruck waarbij uw gasten keuze hebben uit verschillende lekkere pasta’s? Er zijn diverse arrangementen mogelijk.

Bekijk de Italiaanse foodtrucks om alle arrangementen en de menu’s te bekijken. Uiteraard zijn de menu’s uit te breiden of aan te passen naar uw wens. Een menu geheel op maat behoort ook tot de opties. Het Italiaanse foodtruckmenu op maat is op aanvraag beschikbaar en afhankelijk van het aantal personen samen te stellen. Vraag een offerte aan en vermeld hierbij uw wensen en wij sturen u een passende offerte toe.

Italiaanse foodtruck op uw feest

Welke Italiaanse foodtruck past het beste bij uw feest of evenement? Of u nu kiest voor de pasta foodtruck, de pizza foodtruck of een van de andere varianten, voor alle Italiaanse foodtrucks geldt dat deze wordt geleverd inclusief kok, uitgiftemeubels en de benodigde serveermaterialen per persoon. Er dienen op locatie wel een aantal zaken aanwezig te zijn. Deze staan per foodtruck vermeld. Denkt u hierbij aan de beschikbare ruimte, stroomvoorziening en een wateraansluiting.

Italiaanse foodtruck huren bij Lumineux

Indien u uw keuze heeft laten vallen op één of wellicht meerdere Italiaanse foodtrucks informeren we u graag goed. De prijs is afhankelijk van het aantal gasten, het aantal uren, de soort foodtruck en het arrangement wat u kiest. Als er sprake is van diëten of allergieën dan horen we het graag. We kunnen dan kijken wat de mogelijkheden zijn of welke gerechten  hierop kunnen worden aangepast en wat hiervan de eventuele meerprijs is.  Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen.

Alle foodtrucks van Lumineux

Naast Italiaanse foodtrucks biedt Lumineux nog meer soorten foodtrucks aan om uw feest compleet en geslaagd te maken. Ontdek ons volledige aanbod foodtrucks hier.

Koffie foodtrucks | Pannenkoeken & poffertjes foodtrucks | Hamburger foodtrucks | Friet fietsen | Foodfietsen | Bruiloft foodtrucks | Bar foodtrucks | IJs foodtruck | Italiaanse foodtrucks | Alle foodtrucks