Contact

Lumineux
Ravenswade 220
3439 LD Nieuwegein

Telefoon
030 - 27 41 609
Maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00uur.

Email
info@lumineux.nl

Totaalconcept voor jubilea

Een jubileum is een feest met emotionele waarde, ook wanneer het gaat om een zakelijke aangelegenheid. Bij een mijlpaal, hoe klein of groot ook, kunt u maar een keer goed stilstaan. Juist hierom moeten jubilea met zorg worden gevierd. Bij Lumineux hebben wij jarenlange ervaring met het organiseren van jubileumfeesten. Wij weten wat voor u van belang is en hoe we dit kunnen organiseren. Wij ontzorgen u dan ook volledig met ons totaalconcept voor jubilea. Het enige dat u nog hoeft te doen is een locatie regelen en de gasten uitnodigen. De rest verzorgen wij graag voor u!

Tot in de puntjes verzorgd

Of u het jubileum nu voor uzelf organiseert of een andere jubilaris wilt verrassen. U wilt zeker zijn van een compleet feest. Hierbij hoort catering met de beste hapjes en drankjes. Dit kunt u precies naar wens vormgeven. Houdt u van een uitgebreid buffet? Of zet u liever een foodtruck op de feestlocatie? Kleine gesorteerde borrelhapjes zijn geliefd en behoort tot de mogelijkheden. Op welk tijdstip van de dag vindt het jubileumfeest plaats? Een ontbijt of lunch is namelijk een goed idee. Liever een barbecue met de lekkerste gerechten? Bij Lumineux maken wij het graag voor u mogelijk. Het voordeel is dat wij alle benodigdheden voor uw complete feest zelf in huis hebben. Niet alleen hoort hier catering bij. Wij verzorgen ook graag de aankleding, licht, geluid en amusement. Het scheelt u enorm veel tijd aan communicatie met verschillende externe partijen. Zo hoeft u zich alleen nog maar bezig te houden met uw belangrijke mijlpaal. Helemaal als u ook gebruik maakt van onze professionele medewerkers zoals bediening, koks, beveiliging of garderobemedewerkers. U zegt het maar!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij kunnen ons voorstellen dat u graag aanvullende informatie aanvraagt, alvorens u uw jubileumfeest door ons laat verzorgen. Vraag daarom vrijblijvend online een offerte aan. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

Totale ontzorging

  • Informatie over evenement

  • Hoe meer informatie wij hebben, hoe beter wij u kunnen helpen om uw evenement een succes te maken.