Contact

Lumineux
Ravenswade 220
3439 LD Nieuwegein

Telefoon
030 - 27 41 609
Maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00uur.

Email
info@lumineux.nl

Compleet ontzorgd op uw jubileum

U kijkt er wellicht al tijden naar uit en dan is het moment daar. Uw jubileum. Wat voor jubileum u ook viert, u wilt dit goed regelen. Een mijlpaal kunt u namelijk maar één keer goed vieren. Goede catering en een passende feestelijke aankleding zijn hierbij onmisbaar. Bij Lumineux kunt u voor al deze zaken terecht. Hier vindt u namelijk een totaalconcept voor uw jubileum. Welke stijl hebt u voor ogen? Gaat u voor een traditioneler feest met luxe gesorteerde hapjes? Of wilt u eens helemaal iets anders met een barbecue, uitgebreid buffet of foodtruck? Wij nemen daarbij graag de bediening en ontvangst van uw gasten uit handen. Ons professionele personeel neemt dit graag voor haar rekening. Natuurlijk nemen ze ook direct alle benodigdheden mee, zoals servies, een bar en cateringmateriaal. U hoeft alleen een locatie en de gastenlijst te regelen.

Doe iets extra’s

Niet alleen de jubilaris wordt verrast op het jubileumfeest, ook de gasten wilt u het liefst helemaal in de watten leggen. Dit is eenvoudig te realiseren door middel van amusement. Denk aan fun food zoals suikerspin- of popcornkramen. Liever een cocktailbar of haringkar? Het is helemaal aan u. Ook het spelen van een spel valt vaak goed in de smaak. Wij zetten desgewenst een airhockeytafel, een biljarttafel of een voetbaltafel voor u neer. Zo biedt u entertainment op een ongedwongen manier. Bij een jubileum wilt u wellicht graag vertellen wat u of de jubilaris de afgelopen jaren heeft gedaan en bereikt. Om dit goed over te brengen, regelen wij graag de benodigde licht- en geluidinstallaties. Ook het plaatsen van een beamer behoort tot de mogelijkheden. U ziet het, Lumineux biedt een totaalpakket voor uw jubileumfeest. Een jubileumfeest valt uiteraard ook te combineren met een bedrijfsfestival en een uitgebreid relatie evenement.

Meer informatie?

Wij kunnen ons voorstellen dat u graag meer informatie inwint voor de mogelijkheden van uw jubileumfeest. Vraag dan zeker even een vrijblijvende offerte aan. Dit doet u eenvoudig online. Hier kunt u uw gegevens en wensen achterlaten, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden voor uw feest te bespreken.

Offerte aanvragen

Totale ontzorging

  • Informatie over evenement

  • Hoe meer informatie wij hebben, hoe beter wij u kunnen helpen om uw evenement een succes te maken.