Beeld, licht en geluid huren

Als u een feest of evenement organiseert wilt u natuurlijk dat dit tot in de puntjes verzorgd is. Maak uw evenement onvergetelijk en huur alles op het gebied van beeld, licht en geluid bij Lumineux. De mogelijkheden zijn groot en we hebben een ruim aanbod aan elektronica op voorraad voor allerhande evenementen, feesten en bijeenkomsten. Kijk gerust eens rond en zie wat we u allemaal te bieden hebben.

Beeld, licht en geluid op locatie

Of u nu een feest aan het plannen bent in Groningen, Utrecht of Maastricht: Lumineux kan het beeld, licht en geluid bij u op locatie verzorgen. Wilt u bijvoorbeeld een presentatie geven voor een grote groep mensen? Dan is het wellicht handig een presentatieset te huren of een beamer inclusief scherm. Voor een feestavond verhuren wij diverse lampen en geluidssets om er echt een mooi feest van te maken. Zoals u vast kunt zien heeft Lumineux materialen voor vrijwel alle denkbare evenementen, zowel zakelijk als privé.

Beeld, licht en geluid van Lumineux

Als u de keuze maakt beeld, licht en geluid te huren bij Lumineux dan zorgen we ook voor de aansluiting hiervan. Ons professioneel en gedreven personeel doet er alles aan om uw evenement zo mooi mogelijk aan te kleden met beeld, licht en geluid van de beste kwaliteit. We vinden het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan een beter milieu en daarom maken we gebruik van Ledverlichting. Dit is een milieubewuste keuze waarmee we gaan voor een groenere toekomst. Bekijk ons aanbod op onze website en plaats vandaag nog uw bestelling. We zorgen er dan voor dat uw bestelling op de afgesproken dag geleverd wordt bij u op locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.