Contact

Lumineux
Ravenswade 220
3439 LD Nieuwegein

Telefoon
030 - 27 41 609
Maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00uur.

Email
info@lumineux.nl

Evenementen

Geen idee wat benodigd is of inspiratie nodig wat u wilt huren voor een evenement?
Wij helpen u er graag mee. Wij verzorgen complete evenementen, feesten en partijen. Van tenten, inrichting en muziek tot heerlijke catering en dranken. Wij laten u hier enkele voorbeelden zien van verzorgde evenementen met daaronder een greep uit ons gebruikte assortiment partyverhuurmaterialen en catering.

Lumineux tuinfeest

LANDELIJK BUITENFEEST

Zomers buitenfeest! Hierbij is gebruik gemaakt van 2 stretchtenten inclusief vlondervloer. Voor de stoere en robuuste touch zijn alle meubelen van (steiger-)hout. Door het gebruik van zowel witte wedding chairs als van de houten vintage klapstoelen krijgt het een speels effect. Beide stoelen in combinatie met de old wood tafel. Denk voor de finishing touch aan een drankenteil, limonadetap, schapenvacht en vaasjes met plukbloemen.
Voor de catering hebben wij diverse koude en warme hapjes geserveerd en het diner bestond uit een compleet verzorgde barbecue.
Hieronder een greep uit ons gebruikte assortiment:


 

Dinner tafel

TRADITIONELE BRUILOFT

Sfeervolle klassieke bruiloft mogen verzorgen. Wegens het mooie uitzicht een frametent geplaatst met transparante delen (op aanvraag) inclusief vlondervloer.
Dineropstelling gemaakt door middel van buffettafels met wit linnen en de klassieke napoleon stoelen. Om het geheel mooi aan te laten sluiten bij de natuurlijke omgeving is er gebruik gemaakt van de steigerhouten barsets en statafel. Voor de klassieke touch zijn er kroonluchters opgehangen.
Het andere gedeelte van de tent is vrijgelaten voor het feest. Hiervoor is een geluidsset en lichtset gebruikt.
Voor het diner hebben wij een aangepast menu op het lentebuffet geserveerd en voor het feest is er gebruik gemaakt van ons borrelarrangement.
Hieronder een greep uit ons gebruikte assortiment:


 

Feest locatie

BEDRIJFSEEST

Wegens een groot aantal genodigden is hier een combinatie van frametenten en pagodetenten geplaatst.
Inrichting mocht modern, stoer en een ongedwongen sfeer hebben. Daarvoor is gekozen voor zwarte Kubo statafels in verschillende afmetingen in combinatie met de zwarte Kubo barkrukken met vintage cognac lederen zittingen. Extra sfeer is aangebracht door middel van prikkabels en de terrasverwarming.
Voor de ongedwongen sfeer is er als diner een op maat gemaakt menu voor onze diverse foodtrucks gemaakt. Waaronder pizza’s, burgers en friet.
Hieronder een greep uit ons gebruikte assortiment:


 

Bruiloft decoratie

CEREMONIE

Wat een geweldige locatie! Wegens het mooie weer kon de ceremonie buiten plaatsvinden.
Onder de witte loper zijn houten vlonderdelen gelegd voor extra stevigheid. Een bruiloftsceremonie kan uiteraard niet zonder de witte wedding chairs.
Voor de ceremonie is gebruik gemaakt van een sprekersstoel en een presentatieset. Er is ook aan wat verkoeling gedacht door parasols te plaatsen.
Na de ceremonie is er heerlijk getoost en genoten van een hapje en drankje.

Hieronder een greep uit ons gebruikte assortiment:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Behalve bruiloften, is Lumineux aanwezig op nog veel meer soorten evenementen
Lumineux is actief op vrijwel alle soorten evenementen, zowel zakelijk als privé. Een kort overzicht: