LX Berlin’s tasty flamkuchen menu

P.p.17.00

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Beschrijving

Menu bestaande uit 5 soorten flamkuchen.
Vooraf door te geven welke 5 soorten huisgemaakte flamkuchen wij op locatie zullen bereiden. Deze worden in slices uitgegeven. Keuze uit:

Flamkuchen met vlees:
• Flamkuchen met creme fraiche en rode ui, champignons en spek
• Flamkuchen met creme fraiche en rode ui, gedroogde ham en rucola
• Flamkuchen met creme fraiche en rode ui en pulled pork
• Flamkuchen met creme fraiche en rode ui, pittige kip en spinazie
• Flamkuchen met creme fraiche en rode ui, gerookte kip en truffel

Flamkuchen met vis:
• Flamkuchen met creme fraiche en rode ui, gerookte zalm, kappertjes en bieslook
• Flamkuchen met creme fraiche en rode ui, tonijn en prei
• Flamkuchen met creme fraiche en rode ui, ansjovis, courgette en paprika

Vegetarische flamkuchen:
• Flamkuchen met creme fraiche en rode ui, paprika, feta
• Flamkuchen met creme fraiche en rode ui, groene asperges en cherry tomaatjes
• Flamkuchen met creme fraiche en rode ui, geitenkaas en appel
• Flamkuchen met creme fraiche en rode ui, champignons, en courgette

Flamkuchen worden geserveerd met Parmezaanse kaas

Hiermee is er voor eenieder naar wens flamkuchen bij de Berlin’s tasty foodtruck te bestellen. Aanpassingen in het menu gewenst? Laat het ons weten en we stellen een menu op maat samen.

Extra informatie

Inclusief onze LX Berlin’s tasty, kok en de benodigde serveermaterialen per persoon.

Dit arrangement is mogelijk vanaf 50 personen en op basis van 2,5uur.
Minder personen? Vraag naar de mogelijkheden en de prijs op maat.

Diëten? Allergieën? Geef dit tijdig en gedetailleerd aan. Wij zullen in overleg met de keuken hiervoor de eventuele mogelijkheden doorgeven.

Benodigdheden welke beschikbaar dienen te zijn op locatie;
1 vrije groep stroom 230V
Wateraansluiting t.b.v. gardena koppeling
Circa 6x4meter beschikbare ruimte – verharde ondergrond

LX Berlin’s tasty

Geeft u binnenkort een feest of bent u bezig een evenement te organiseren? Wilt u hierbij uw gasten van lekker eten voorzien? Denkt u dan eens aan het boeken van een foodtruck. Kiest u hiervoor eens voor de originele Berlin’s tasty. Deze foodtruck zal een hoop sfeer en gezelligheid toevoegen aan uw feest en uw gasten zullen smullen van de lekkerste Duitse specialiteiten.

LX Berlin’s tasty flamkuchen menu

Kent u de flamkuchen al? Flamkuchen is een authentiek, traditioneel Duits gerecht dat lang geleden ontdekt is in de Elzas. De bakkers gebruikten overgebleven brooddeeg om de houtgestookte oven op temperatuur te testen. Men legde dun uitgerold brooddeeg midden in de oven en als de oven de juiste temperatuur had was het deeg binnen twee minuten gaar. Als de temperatuur te hoog was vatte het vlam. Hier komt de naam flamkuchen vandaan. De flamkuchen lijkt qua uiterlijk misschien op een pizza, maar het is zeker niet hoe het smaakt. Laat uw gasten dus kennis maken met deze heerlijke lekkernij. U kunt bij het flamkuchen menu vooraf een keuze maken welke 5 soorten flamkuchen we zullen bereiden bij u op locatie. We hebben een ruime keuze aan verschillende smaken. Zo heeft u de keuze uit diverse vlees-, vis-, maar ook diverse vegetarische flamkuchen. Hiernaast kan bij de Berlin’s tasty de berlinerbol natuurlijk ook niet ontbreken. Maak dus snel uw keuze en stel zelf de lekkerste combinatie samen.

LX Berlin’s tasty boeken

Wilt u dat we met de Berlin’s tasty voor komen rijden bij u op locatie? Wacht dan niet te lang en boek de foodtruck snel via onze website. U boekt het flamkuchen menu inclusief kok en de benodigde serveermaterialen per persoon. Het arrangement is te boeken vanaf 50 personen en is gebaseerd op 2,5 uur. Zijn er nog mensen met diëten of allergieën? Dit vernemen we graag tijdig en gedetailleerd. We kunnen dan in overleg met de keuken kijken wat de mogelijkheden zijn. Houdt u er op locatie wel rekening mee dat er een aantal zaken nodig zijn als u de Berlin’s tasty wilt boeken. Zo heeft de foodtruck een beschikbare ruimte van circa 6×4 meter nodig met verharde ondergrond. Ook is er één vrije groep stroom 230V en een wateraansluiting t.b.v. een gardena koppeling nodig. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.

Heeft u ook hier aan gedacht?