LX Berlin’s tasty menu

P.p.12.50

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Beschrijving

Menu bestaande uit Duitse homemade streetfood. 

• Ambachtelijke friet
• Broodje curryworst
• Broodje schweinehaxe
Inclusief diverse toppings

Hiermee is er voor eenieder naar wens één frietje en één broodje bij de Berlin’s tasty foodtruck te bestellen.
Aanpassingen in het menu gewenst? Laat het ons weten en we stellen een menu op maat samen.

Eventueel aantal vegetariërs door te geven via opmerkingenveld bestelformulier.
Keuze uit één consumptie per persoon:
• Vegetarische braadworst
• Vegetarische burger
• Vegetarische bietenburger
• Gevulde portobello met kaas

Extra informatie

Inclusief onze Berlin’s tasty foodtruck en de benodigde serveermaterialen per persoon.
Exclusief personeels- en transportkosten.

Dit arrangement is mogelijk vanaf 50 personen en op basis van 1,5uur.
Minder personen? Vraag naar de mogelijkheden en de prijs op maat.

Diëten? Allergieën? Geef dit tijdig en gedetailleerd aan. Wij zullen in overleg met de keuken doorgeven wat de eventuele mogelijkheden zijn of welke gerechten hierop aangepast kunnen worden en wat hiervan de eventuele meerprijs is.

Benodigdheden welke beschikbaar dienen te zijn op locatie;
1 vrije groep stroom 230V
Wateraansluiting t.b.v. gardena koppeling
Berlin’s tasty foodtruck circa 6x4meter beschikbare ruimte – verharde ondergrond

LX Berlin’s tasty

Bent u een feest of evenement aan het organiseren of wilt u uw personeel wellicht verrassen met een lekkere lunch? Denkt u dan eens aan het huren van onze geweldige Berlin’s tasty foodtruck. Uit onze Berlin’s tasty worden heerlijke Duitse specialiteiten geserveerd aan uw gasten. U kunt er zeker van zijn dat iedereen blij verrast zal zijn bij de aanblik van deze foodtruck en de gezelligheid die deze met zich meebrengt.

LX Berlin’s tasty menu

Met dit Berlin’s tasty menu kunnen uw gasten een heerlijk frietje met een broodje naar keuze bestellen. Ze hebben hierbij de keuze uit een broodje curryworst of broodje schweinehaxe. Voor de mensen die liever vegetarisch eten hebben we ook een aantal consumpties waar ze er één uit kunnen kiezen. Denkt u bijvoorbeeld aan een vegetarische braadworst, bietenburger of camembert met verse kruiden. Het eventuele aantal vegetariërs kunt u eenvoudig aangeven via het opmerkingenveld van het bestelformulier.

LX Berlin’s tasty boeken

Wilt u dat we met de Berlin’s tasty voor komen rijden? U kunt dit eenvoudig doorgeven via de website en Lumineux regelt het voor u. We raden u wel aan op tijd te boeken als u er zeker van wil zijn dat de foodtruck van uw keuze nog beschikbaar is. U boekt dit Berlin’s tasty menu inclusief de Berlin’s tasty foodtruck en alle benodigde serveermaterialen per persoon. De prijs is wel exclusief personeels- en transportkosten. We bieden dit arrangement aan vanaf 50 personen en de prijs is gebaseerd op een tijdsduur van 1,5 uur. Zijn er nog mensen met diëten of allergieën waar we rekening mee dienen te houden? We horen dit graag tijdig en gedetailleerd. We kunnen dan in overleg met de keuken kijken wat de mogelijkheden zijn. Heeft u nog vragen of wenst u een offerte op maat? Neem dan gerust contact met ons op.

Heeft u ook hier aan gedacht?