LX Berlin’s tasty streetfoodmenu

P.p.24.50

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Beschrijving

Menu bestaande uit Duitse homemade streetfood. 

• Ambachtelijke friet
• Broodje curryworst
• Ripperlessen – spareribs
• Broodje schweinehaxe
• Schnitzel
• Geserveerd met karoffelsalat
• Berlinerbollen

Hiermee is er voor eenieder naar wens wereldse gerechten bij de Berlin’s tasty foodtruck te bestellen. Aanpassingen in het menu gewenst? Laat het ons weten en we stellen een menu op maat samen.

Eventueel aantal vegetariërs door te geven via opmerkingenveld bestelformulier.
Keuze uit 2 consumpties per persoon:
• Vegetarische braadworst
• Vegetarische burger
• Vegetarische bietenburger
• Camembert met verse kruiden
• Gevulde portobello met kaas

Extra informatie

Inclusief onze Berlin’s tasty foodtruck, kok en de benodigde serveermaterialen per persoon.

Dit arrangement is mogelijk vanaf 50 personen en op basis van 2,5uur.
Minder personen? Vraag naar de mogelijkheden en de prijs op maat.

Diëten? Allergieën? Geef dit tijdig en gedetailleerd aan. Wij zullen in overleg met de keuken doorgeven wat de eventuele mogelijkheden zijn of welke gerechten hierop aangepast kunnen worden en wat hiervan de eventuele meerprijs is.

Benodigdheden welke beschikbaar dienen te zijn op locatie;
1 vrije groep stroom 230V
Wateraansluiting t.b.v. gardena koppeling
Berlin’s tasty foodtruck circa 6x4meter beschikbare ruimte – verharde ondergrond

LX Berlin’s tasty

Wilt u uw gasten op uw feest of evenement echt verrassen met de lekkerste gerechten en gelijk een hoop sfeer en gezelligheid brengen? Denkt u dan eens aan het huren van een foodtruck. Maak bijvoorbeeld eens kennis met onze LX Berlin’s tasty waar de heerlijkste Duitse specialiteiten uit geserveerd worden. Uw gasten zullen zeker blij verrast zijn bij de aanblik van deze prachtige foodtruck en de gezelligheid die deze met zich mee brengt.

LX Berlin’s tasty streetfoodmenu

We hebben voor u een heerlijk gevarieerd streetfoodmenu samengesteld met de lekkerste Duitse streetfood gerechten. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een broodje curryworst, schnitzel of een broodje schweinehaxe. Hiernaast serveren we ook versgebakken ambachtelijke friet en kartoffelsalat. De berlinerbol kan bij Duitse specialiteiten natuurlijk ook niet ontbreken. Voor de gasten die eventueel vegetarisch wensen te eten hebben we een heel aantal gerechten waar ze van te voren twee consumpties uit kunnen kiezen. Zoals u waarschijnlijk al ziet zal er dus zeker voor elk wat wils te bestellen zijn bij onze foodtruck.

LX Berlin’s tasty boeken

Wilt u dat we bij u op locatie voor komen rijden met de Berlin’s tasty? U kunt dit eenvoudig doorgeven via de website en Lumineux regelt het voor u. Houdt u er wel rekening mee dat de foodtrucks zeer in trek zijn. We raden u dus aan op tijd te boeken als u er zeker van wil zijn dat de foodtruck van uw keuze beschikbaar is op de dag van uw evenement. U boekt het LX Berlin’s tasty streetfoodmenu  inclusief kok en de benodigde serveermaterialen per persoon. Dit arrangement is te boeken vanaf 50 personen en is gebaseerd op 2,5 uur. Zijn er nog mensen met allergieën of diëten? Dit horen we graag tijdig en gedetailleerd zodat we kunnen kijken wat er aangepast kan worden. Bij u op locatie zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden: Er is voor de Berlin’s tasty een vrije ruimte nodig van circa 6×4 meter met verharde ondergrond. Ook is er één vrije groep stroom 230V nodig en een wateraansluiting tbv een gardenakoppeling. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag.

Heeft u ook hier aan gedacht?