LX Big Benz menu

P.p.12.50

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Beschrijving

Menu bestaande uit Amerikaanse streetfood. 

• Biologische friet
• Build your own burger – burgers van MRIJ-rund
• Broodje pulled-pork
• Broodje smokey chicken
Inclusief diverse toppings

Hiermee is er voor eenieder naar wens één frietje en één broodje bij de Big Benz foodtruck te bestellen.
Aanpassingen in het menu gewenst? Laat het ons weten en we stellen een menu op maat samen.

Eventueel aantal vegetariërs door te geven via opmerkingenveld bestelformulier.
Keuze uit één consumptie per persoon:
• Vegetarische braadworst
• Vegetarische burger
• Vegetarische bietenburger
• Camembert met verse kruiden
• Gevulde portobello met kaas

Extra informatie

Inclusief onze Big Benz foodtruck en de benodigde serveermaterialen per persoon.
Exclusief personeels- en transportkosten.

Dit arrangement is mogelijk vanaf 50 personen en op basis van 1,5uur.
Minder personen? Vraag naar de mogelijkheden en de prijs op maat.

Diëten? Allergieën? Geef dit tijdig en gedetailleerd aan. Wij zullen in overleg met de keuken doorgeven wat de eventuele mogelijkheden zijn of welke gerechten hierop aangepast kunnen worden en wat hiervan de eventuele meerprijs is.

Benodigdheden welke beschikbaar dienen te zijn op locatie;
1 vrije groep stroom 230V
Wateraansluiting t.b.v. gardena koppeling
Circa 8x5meter beschikbare ruimte – verharde ondergrond

LX Big Benz

Geeft u een feest of organiseert u een evenement waarbij u uw gasten van lekker eten wenst te voorzien? Hoe leuk is het dan om ze te laten genieten van heerlijk eten geserveerd uit een prachtige foodtruck. Verras uw gasten met de aanblik van deze grote, stoere LX Big Benz. Deze foodtruck zal zeker de aandacht trekken en een hoop sfeer en gezelligheid toevoegen aan uw feest of evenement.

LX Big Benz menu

Vanuit de Big Benz serveren we heerlijke Amerikaanse streetfood gerechten. Bij dit Big Benz menu is er voor eenieder naar wens één portie friet en één broodje te bestellen. Hierbij hebben de gasten de keuze uit een broodje pulled pork, smokey chicken of build your own burger. Zijn er eventueel mensen aanwezig zijn die vegetarisch willen eten? Hiervoor hebben we een aantal heerlijke consumpties waar ze er één uit kunnen kiezen. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld een bietenburger, vegetarische braadworst of een gevulde portobello met kaas. U geeft het eventuele aantal vegetariërs eenvoudig door via het opmerkingenveld van het bestelformulier.

LX Big Benz boeken

Wenst u dat we met de Big Benz bij u op locatie voor komen rijden? U boekt het Big Benz menu eenvoudig via onze website. Dit menu is inclusief Big Benz foodtruck en de benodigde serveermaterialen per persoon, maar exclusief personeels- en transportkosten. Het arrangement is te boeken vanaf 50 personen en de prijs is gebaseerd op een tijdsduur van 1,5 uur. Mochten er nog mensen zijn met diëten of allergieën dan horen we dit graag tijdig en gedetailleerd. We kunnen dan in overleg met de keuken kijken of er gerechten aangepast kunnen worden en wat hiervan de eventuele meerprijs is. Heeft u nog vragen of wenst u een menu op maat? Neem dan gerust contact met ons op.

Heeft u ook hier aan gedacht?