LX Big Benz streetfoodmenu – Amerikaans

P.p.24.50

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Beschrijving

Menu bestaande uit onderstaande Amerikaanse homemade streetfood.

• Build your own burger – burgers van MRIJ-rund
• Pulled-pork – broodje met langzaam gegaard varkensvlees, koolsalade en barbecuesaus
• Spare-ribs – met eigen marinade en afgelakt met barbecuesaus
• Fried chicks – gefrituurde kip
• Smokey chilidog – hotdog met chiligehakt en toppings
• Maïskolf met zeezout en boter
• Friet met Amerikaanse frietsaus

Hiermee is er voor eenieder naar wens Amerikaanse gerechten bij de Big Benz foodtruck te bestellen. Aanpassingen in het menu gewenst? Laat het ons weten en we stellen een menu op maat samen.

Eventueel aantal vegetariërs door te geven via opmerkingenveld bestelformulier. 
Keuze uit 2 consumpties per persoon:
• Vegetarische braadworst
• Vegetarische burger
• Vegetarische bietenburger
• Camembert met verse kruiden
• Gevulde portobello met kaas

Extra informatie

Inclusief onze foodtruck Big Benz, kok en de benodigde serveermaterialen per persoon.

Dit arrangement is mogelijk vanaf 50 personen en op basis van 2,5uur.
Minder personen? Vraag naar de mogelijkheden en de prijs op maat.

Diëten? Allergieën? Geef dit tijdig en gedetailleerd aan. Wij zullen in overleg met de keuken doorgeven wat de eventuele mogelijkheden zijn of welke gerechten hierop aangepast kunnen worden en wat hiervan de eventuele meerprijs is.

Benodigdheden welke beschikbaar dienen te zijn op locatie;
1 vrije groep stroom 230V
Wateraansluiting t.b.v. gardena koppeling
Circa 8x5meter beschikbare ruimte – verharde ondergrond

LX Big Benz

Heeft u binnenkort een feest of ander evenement waarbij u de gasten van lekker eten wenst te voorzien? Met een Amerikaans streetfoodmenu zit u dan al snel goed. Bijna iedereen houdt wel van de Amerikaanse keuken. Wie lust er nu geen spareribs of een goede burger? Als u echt indruk wilt maken op uw gasten is het boeken van de LX Big Benz zeker een goed idee. Deze grote, stoere foodtruck zal zeker de aandacht trekken! In de foodtruck wordt bij u op locatie een heerlijk uitgebreid Amerikaans streetfoodmenu klaargemaakt en geserveerd aan uw gasten.

LX Big Benz streetfoodmenu – Amerikaans

Het Amerikaanse streetfoodmenu bestaat uit een heel aantal lekkere gerechten. Bij de Amerikaanse keuken is het vlees natuurlijk goed vertegenwoordigd. U heeft bij dit menu dan ook burgers van MRIJ rund, pulled pork, spareribs, gefrituurde kip en een smokey chilidog. Hiernaast een maiskolf met zeezout en boter en natuurlijk friet met Amerikaanse frietsaus. Al deze gerechten worden met grote zorg voor u bereid in onze LX Big Benz. Met het Amerikaanse streetfoodmenu heeft u genoeg keuze en zorgt u ervoor dat al uw gasten heerlijk kunnen eten.

LX Big Benz boeken

Wilt u dat we met de LX Big Benz voor komen rijden bij u op locatie? Schakel Lumineux dan snel in! We raden u aan op tijd te boeken zodat u er zeker van kunt zijn dat de foodtruck nog beschikbaar is op de dag van uw evenement. Boeken van het streetfoodmenu doet u eenvoudig via onze website. Dit menu is te boeken vanaf 50 personen en is gebaseerd op 2,5 uur. U boekt het streetfoodmenu inclusief de LX Big Benz, kok en alle benodigde serveermaterialen per persoon. Mochten er nog gasten zijn met allergieën of diëten waar we rekening mee dienen te houden dan horen we dit graag tijdig. We kunnen dan in overleg tot een passende oplossing proberen te komen. Voor de LX Big Benz is er op locatie 8 x 5 meter beschikbare ruimte met verharde ondergrond nodig. Ook dient er een vrije groep stroom en een wateraansluiting beschikbaar te zijn t.b.v. een gardena koppeling.

Heeft u ook hier aan gedacht?