LX Big Benz streetfoodmenu – Chinees

P.p.24.50

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Beschrijving

Menu bestaande uit onderstaande Chinese homemade streetfood.

• Banmian – noedelsoep
• Rou jia mou – chinese hamburger
• Chuan – saté
• Lu rou huo shao – broodje met kip en/of varkensvlees
• Char sui – broodje met buikspek en zure komkommer
• Con you bing – pannenkoeken met pekingeend en hoisinsaus
• Jiaozi – gefrituurde dumpling met chilisaus

Hiermee is er voor eenieder naar wens Chinese gerechten bij de Big Benz foodtruck te bestellen. Aanpassingen in het menu gewenst? Laat het ons weten en we stellen een menu op maat samen.

Eventueel aantal vegetariërs door te geven via opmerkingenveld bestelformulier. 
Keuze uit 2 consumpties per persoon:
• Vegetarische braadworst
• Vegetarische burger
• Vegetarische bietenburger
• Camembert met verse kruiden
• Gevulde portobello met kaas

Extra informatie

Inclusief onze foodtruck Big Benz, kok en de benodigde serveermaterialen per persoon.

Dit arrangement is mogelijk vanaf 50 personen en op basis van 2,5uur.
Minder personen? Vraag naar de mogelijkheden en de prijs op maat.

Diëten? Allergieën? Geef dit tijdig en gedetailleerd aan. Wij zullen in overleg met de keuken doorgeven wat de eventuele mogelijkheden zijn of welke gerechten hierop aangepast kunnen worden en wat hiervan de eventuele meerprijs is.

Benodigdheden welke beschikbaar dienen te zijn op locatie;
1 vrije groep stroom 230V
Wateraansluiting t.b.v. gardena koppeling
Circa 8x5meter beschikbare ruimte – verharde ondergrond

LX Big Benz

Als u voor uw feest of ander evenement een grote groep mensen lekker wilt laten eten is een Chinees streetfoodmenu zeker een goed keuze. De Chinese keuken is een erg veelzijdige keuken met een grote variatie aan gerechten. Op deze manier is er daarom voor iedereen wel iets lekkers te vinden. Nog leuker is het om uw gasten te verwennen met het streetfoodmenu geserveerd uit onze LX Big Benz. Deze grote, indrukwekkende foodtruck zal echt een aanwinst zijn op uw feest. De foodtruck zorgt voor een hoop sfeer en gezelligheid en zal echt een eyecatcher zijn.

LX Big Benz streetfoodmenu – Chinees

Binnen dit foodtruckmenu heeft u een uitgebreide keuze uit heerlijke Chinese gerechten. Om te beginnen is er een lekkere noedelsoep. Hiernaast kunt u genieten van een Chinese hamburger, saté, broodje met kip en/ of varkensvlees, een broodje met buikspek en zure komkommer, pannenkoeken met pekingeend en hoisinsaus en tot slot gefrituurde dumpling met chilisaus. Door de ruime keuze uit verschillende gerechten heeft u voor al uw gasten iets lekkers te eten. Al deze gerechten zullen worden bereid in onze Big Benz.

LX Big Benz boeken

Wenst u de LX Big Benz te boeken voor uw evenement? Schakel Lumineux dan nu in! We raden u aan om er op tijd bij te zijn als u er zeker van wilt zijn dat de foodtruck nog beschikbaar is op de dag van uw evenement. U boekt het streetfoodmenu eenvoudig via onze website. Het streetfoodmenu is al te boeken vanaf 50 personen en is gebaseerd op 2,5 uur. Mochten er gasten zijn met allergieën of diëten dan horen we dit graag tijdig. We kunnen dan in overleg een goede oplossing proberen te vinden. Het streetfoodmenu boekt u altijd inclusief de Big Benz, kok en de benodigde serveermaterialen per persoon. Denkt u eraan dat er voor de Big Benz circa 8 x 5 meter beschikbare ruimte met verharde ondergrond dient te zijn. Ook is er een vrije groep stroom en een wateraansluiting t.b.v. een gardena koppeling nodig op locatie.

Heeft u ook hier aan gedacht?