LX Big Benz streetfoodmenu – Grieks

P.p.24.50

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Beschrijving

Menu bestaande uit onderstaande Griekse homemade streetfood.

• Gyros – met pitabroodje en tzatziki
• Bifteki – gekruid gehakt met pitabroodje en koolsalade
• Keftedakia – gehaktballetjes in tomatensaus
• Loukaniko – gekruide worst
• Souflaki – gegrilde kippendijen
• Kalamari – inktvisringen
• Friet met feta, mayonaise en ui

Hiermee is er voor eenieder naar wens Griekse gerechten bij de Big Benz foodtruck te bestellen. Aanpassingen in het menu gewenst? Laat het ons weten en we stellen een menu op maat samen.

Eventueel aantal vegetariërs door te geven via opmerkingenveld bestelformulier. 
Keuze uit 2 consumpties per persoon:
• Vegetarische braadworst
• Vegetarische burger
• Vegetarische bietenburger
• Camembert met verse kruiden
• Gevulde portobello met kaas

Extra informatie

Inclusief onze foodtruck Big Benz, kok en de benodigde serveermaterialen per persoon.

Dit arrangement is mogelijk vanaf 50 personen en op basis van 2,5uur.
Minder personen? Vraag naar de mogelijkheden en de prijs op maat.

Diëten? Allergieën? Geef dit tijdig en gedetailleerd aan. Wij zullen in overleg met de keuken doorgeven wat de eventuele mogelijkheden zijn of welke gerechten hierop aangepast kunnen worden en wat hiervan de eventuele meerprijs is.

Benodigdheden welke beschikbaar dienen te zijn op locatie;
1 vrije groep stroom 230V
Wateraansluiting t.b.v. gardena koppeling
Circa 8x5meter beschikbare ruimte – verharde ondergrond

LX Big Benz

Wie denkt aan Grieks eten komt al snel uit op een broodje gyros, maar de Griekse keuken heeft nog veel meer te bieden. Heeft u binnenkort een feest of bent u bezig met het organiseren van een evenement? Wilt u uw gasten hierbij op een leuke manier van de lekkerste Griekse gerechten laten genieten? Lumineux kan u hierbij helpen. Wij serveren een gevarieerd Grieks streetfoodmenu vanuit onze geweldige Big Benz. Deze grote, stoere foodtruck zal zeker enthousiast ontvangen worden door uw gasten.

LX Big Benz streetfoodmenu – Grieks

Het Griekse streetfoodmenu bestaat uit een aantal heerlijke gerechten om uw gasten echt te laten genieten. Natuurlijk kan een broodje gyros met tzatziki niet ontbreken in een Grieks menu, maar hiernaast is er natuurlijk nog meer. Zo heeft u de keuze uit Bifteki, Keftedakia, Souflaki en Kalamari. Hiernaast is er ook heerlijke vers gebakken friet met feta, mayonaise en ui. Keuze genoeg om al uw gasten tevreden te stellen dus. Verras uw gasten eens met dit heerlijke Griekse menu wat voor ze wordt klaargemaakt in een geweldige foodtruck bij u op locatie.

LX Big Benz boeken

Wilt u de Big Benz boeken voor op uw evenement? We raden u dan aan om op tijd te boeken, omdat de foodtrucks erg populair zijn. U boekt het streetfoodmenu via onze website. Het menu is te boeken vanaf 50 personen en is gebaseerd op 2,5 uur. Als u een streetfoodmenu boekt is dit inclusief de LX Big Benz, kok en alle benodigde serveermaterialen per persoon. Zijn er nog mensen met allergieën of speciale diëten? Dit horen we graag tijdig en gedetailleerd. We kunnen dan tot een passende oplossing proberen te komen. De Big Benz heeft op locatie 8 x 5 meter ruimte nodig met verharde ondergrond. Ook dient er een vrije groep stroom 230V en een wateraansluiting ten behoeve van een gardena koppeling aanwezig te zijn.

Heeft u ook hier aan gedacht?