LX Big Benz streetfoodmenu – Indonesisch

P.p.24.50

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Beschrijving

Menu bestaande uit onderstaande Indonesische homemade streetfood.

• Soto – Indische kippensoep
• Rendang – rundvlees in kokossaus met witte rijst
• Saté ayam – kipsaté
• Ayam bakar – kip met pittige saus
• Gado gado – groentesalade met kruidige satésaus
• Nasi goreng
• Snacks – risolles, loempia, lemper en pastei

Hiermee is er voor eenieder naar wens Indonesische gerechten bij de Big Benz foodtruck te bestellen. Aanpassingen in het menu gewenst? Laat het ons weten en we stellen een menu op maat samen.

Eventueel aantal vegetariërs door te geven via opmerkingenveld bestelformulier. 
Keuze uit 2 consumpties per persoon:
• Vegetarische braadworst
• Vegetarische burger
• Vegetarische bietenburger
• Camembert met verse kruiden
• Gevulde portobello met kaas

Extra informatie

Inclusief onze foodtruck Big Benz, kok en de benodigde serveermaterialen per persoon.

Dit arrangement is mogelijk vanaf 50 personen en op basis van 2,5uur.
Minder personen? Vraag naar de mogelijkheden en de prijs op maat.

Diëten? Allergieën? Geef dit tijdig en gedetailleerd aan. Wij zullen in overleg met de keuken doorgeven wat de eventuele mogelijkheden zijn of welke gerechten hierop aangepast kunnen worden en wat hiervan de eventuele meerprijs is.

Benodigdheden welke beschikbaar dienen te zijn op locatie;
1 vrije groep stroom 230V
Wateraansluiting t.b.v. gardena koppeling
Circa 8x5meter beschikbare ruimte – verharde ondergrond

LX Big Benz

De Indonesische keuken is bijna niet meer weg te denken. Bijna iedereen wordt wel enthousiast van een goede rendang of een bord nasi goreng. Bent u op zoek naar een lekker menu om uw gasten voor te zetten op uw evenement? Wilt u uw gasten echt verrassen door het eten voor ze te laten bereiden in een mooie foodtruck? bij Lumineux bent u hiervoor aan het juiste adres. We hebben een mooi Indonesisch streetfoodmenu samengesteld. Dit menu wordt voor u klaargemaakt in onze Big Benz. Deze geweldige, indrukwekkende foodtruck is een plaatje om te zien en zal er mede zorg voor dragen dat uw feest een groot succes zal worden.

LX Big Benz streetfoodmenu – Indonesisch

Het Indonesisch streetfoodmenu bestaat uit een heel aantal verschillende gerechten. Al deze heerlijke gerechten worden met grote zorg voor u en uw gasten bij u op locatie klaargemaakt in onze Big Benz. Zo hoort er bij dit menu een lekkere Indische kippensoep. Er zijn verschillende vleesgerechten zoals Rendang, saté ajam en Ayam bakar. Natuurlijk zal er ook een heerlijke nasi goreng zijn en Gado gado. Ook diverse snacks zoals risolles, loempia, lemper en pastei zullen verkrijgbaar zijn. Met dit uitgebreide menu heeft u zeker voor elk wat wils.

LX Big Benz boeken

Bent u enthousiast geworden en wenst u het Big Benz streetfoodmenu te bestellen voor op uw feest? We raden u dan aan op tijd te zijn met boeken zodat u zeker bent dat de foodtruck nog beschikbaar is op de dag dat u het wenst. U kunt het menu gemakkelijk boeken via onze website. Het is te boeken vanaf 50 personen en de prijs is gebaseerd op een tijdsduur van 2,5 uur. Het streetfoodmenu is inclusief de LX Big Benz, kok en de benodigde serveermaterialen per persoon. Houdt u er rekening mee dat er voor de Big Benz circa 8 x 5 meter ruimte beschikbaar dient te zijn met verharde ondergrond. Ook is er op locatie een vrije groep stroom 230V en een wateraansluiting nodig ten behoeve van een gardena koppeling.

Heeft u ook hier aan gedacht?